Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.03.2023 01:03

Eppendorf Centrifuge 5910 Ri er den første centrifuge på markedet, der har fået My Green Lab ACT-mærket

Eppendorf kølecentrifuge 5910 Ri er blevet certificeret med et "ACT®" miljøpåvirkningsfaktor-mærke af den non-profit organisation "My Green Lab®". Ved at lægge vægt på ansvarlighed, konsistens og gennemsigtighed (ACT) omkring fremstilling, energi- og vandforbrug, emballage og udtjent levetid gør ACT-mærket det lettere for laboratorier at vælge mere bæredygtige produkter. ACT-mærkede produkter revideres uafhængigt af Sustainability Management & Strategy Collaborative (SMSC, et konsulentfirma for bæredygtig ledelsespraksis) og offentliggøres af My Green Lab.

Eppendorf Centrifuge 5910 Ri: Høj kvalitet kombineret med en ergonomisk betjening, fremstillet med grøn energi.

Eppendorf er forpligtet til løbende at forbedre miljøpåvirkningen af sine forretningsaktiviteter. Virksomheden har allerede gennemført flere tiltag, såsom fremstilling af alle bordcentrifuger i moderne faciliteter, der drives af 100 % vedvarende energi, reduktion af luftfragtforsendelser med mere end 60 % for at reducere CO2-fodaftrykket og for at øge andelen af genbrugsmateriale i emballagen.

Med innovative funktioner såsom en brugervenlig touch-betjening, det universelle rotor- og adaptersystem og et bredt udvalg af rotorer er Centrifuge 5910 Ri med til at gøre de daglige separationsopgaver lettere. Med regelmæssig vedligeholdelse og inspektion kan den tjene forskerne i mange år.

Eppendorf Centrifuge 5910 Ri er den første centrifuge på markedet, der er certificeret med et ACT-mærke, og flere centrifuger vil blive certificeret i den nærmeste fremtid.

Yderligere produkter, der modtog My Green Lab ACT-mærker i 2022, omfatter Eppendorf Biobased Tubes samt Eppendorf CryoCube® 440h ULT-fryseren.

Især de nye Eppendorf Biobased Tubes er en sand innovation: For første gang kan Eppendorf tilbyde en generation af Eppendorf Tubes® med skruelåg i 5,0 mL, 15 mL, 25 mL og 50 mL fremstillet af en certificeret polypropylen baseret på fornyelige genbrugte råvarer.

Flere nyheder

I bioprocesudvikling er data nøglen til succes.
Det er nødvendigt at forst&ari...

Effektivt samspil mellem manuel og automatiseret pipettering Eppendorf præsenterer sit nye,...

ACT-mærkerne (Accountability, Consistency and Transparency) fungerer på samme måde...

I biovidenskabelige laboratorier, hvor præcision og renhed ikke er til forhandling, er efte...

Investigators 2024 går til Clemens Plaschka, Østrig

Den uafhængige jury med professor Laura Machesky som formand valgte Clemens' forskning i de molek...