Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

01.03.2023 02:03

Eppendorf præsenterer den nye automatiseringsgeneration på SLAS-konferencen i San Diego, Californien, USA

Eppendorf glæder sig til at annoncere lanceringen af den nye generation af epMotion automatiseret væskehåndtering på SLAS-konferencen i San Diego, CA, USA den 26. februar 2023. Den nye generation af epMotion kan prale af en række forbedringer, der har til formål at forbedre brugeroplevelsen uden at gå på kompromis med dens pålidelige ydeevne. Enheden vil bevare sin høje grad af fleksibilitet, sit brede udvalg af tilbehørsmuligheder og sit store udvalg af tilgængelige metoder.

epMotion tilbyder uovertruffen præcision og nøjagtighed i væskehåndtering med en brugervenlig grænseflade og tilpasselige protokoller. Det nye design omfatter en slank, kompakt form og forbedret ergonomi for behagelig og effektiv brug.

"Vi er glade for at kunne præsentere den nye epMotion, som repræsenterer den næste generation af Eppendorfs portefølje af automatiseret væskehåndtering", siger Dr. Josef Lott, produktchef Automation hos Eppendorf. "Vi har udviklet en væskehåndtering, der gør implementering af automatisering i laboratoriearbejdsgange nemmere end nogensinde før, og vi er overbeviste om, at den nye epMotion vil blive et uvurderligt værktøj i dit laboratorium."

Den nye epMotion er det første Eppendorf-instrument, der er udstyret med Eppendorfs nye produktdesign. Dette design vil definere udseendet af fremtidige Eppendorf-produkter.

Den nye generation af epMotion vil kunne købes efter SLAS-konferencen og vil blive udstillet på konferencen.

Om Eppendorf:

Eppendorf er en førende life science-virksomhed, der udvikler og sælger instrumenter, forbrugsvarer og tjenester til væskehåndtering, prøvehåndtering og cellehåndtering i laboratorier over hele verden. Produktsortimentet omfatter pipetter og automatiserede pipetteringssystemer, dispensere, centrifuger, mixere, spektrometre og DNA-amplifikationsudstyr samt frysere til ultra-lave temperaturer, fermentorer, bioreaktorer, CO2-inkuberingsanlæg, rystere og cellemanipulationssystemer. Forbrugsvarer som pipettespidser, reagensglas, mikroplader og bioreaktorbeholdere til engangsbrug supplerer sortimentet af premiumprodukter af højeste kvalitet. Som digital løsning udvikler Eppendorf nye forretningsmodeller og omdanner Eppendorf-porteføljen for at opfylde kravene til Industri 4.0.

Eppendorf-produkter anvendes mest bredt i akademiske og kommercielle forskningslaboratorier, f.eks. i virksomheder fra den farmaceutiske og bioteknologiske industri samt den kemiske industri og fødevareindustrien. De er også rettet mod kliniske og miljømæssige analyselaboratorier, retsmedicinere og industrielle laboratorier, der udfører procesanalyse, produktion og kvalitetssikring.

Eppendorf blev grundlagt i Hamburg i Tyskland i 1945 og har ca. 5.500 ansatte på verdensplan. Virksomheden har datterselskaber i 26 lande og er repræsenteret på alle andre markeder af distributører.

Flere nyheder

I bioprocesudvikling er data nøglen til succes.
Det er nødvendigt at forst&ari...

Effektivt samspil mellem manuel og automatiseret pipettering Eppendorf præsenterer sit nye,...

ACT-mærkerne (Accountability, Consistency and Transparency) fungerer på samme måde...

I biovidenskabelige laboratorier, hvor præcision og renhed ikke er til forhandling, er efte...

Investigators 2024 går til Clemens Plaschka, Østrig

Den uafhængige jury med professor Laura Machesky som formand valgte Clemens' forskning i de molek...