Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

26.01.2023 09:01

International Freezer Challenge 2023: Optimer dine opbevaringsprocesser ved -80 °C: Optimer dine opbevaringsprocesser ved -80 °C

Den globale opvarmning er en udfordring for menneskeheden - Sharm el-Sheikh har netop mindet os om dette igen. Men ud over de abstrakte globale spørgsmål i FN kan små, personlige skridt også hjælpe. Diskussioner om bæredygtighed handler først og fremmest om energiforbrug. Laboratorieudstyr er ingen undtagelse. Selv de mest miljøvenlige og energieffektive ultralavtemperaturfrysere kræver stadig en betydelig mængde energi for at opretholde ekstremt lave temperaturer på -80 °C 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen i årevis.

Den nonprofitorganisation My Green Lab og International Institute for Sustainable Laboratories (I2SL) er endnu en gang gået sammen om at uddele prisen for de bedste koncepter til forbedring af køleopbevaring med hensyn til bæredygtighed: The Freezer Challenge 2023.

Brugere, herunder dig, kan optjene point ved at gøre noget inden for god forvaltningspraksis, temperaturjustering og andre områder samt ved at dele oplysninger om bedste praksis. Der vil blive uddelt priser til dem, der har bidraget mest til at spare energi og forbedre deres prøveopbevaring. Ud over at optimere vores eget køleudstyr lærer vi alle at være mere bevidste om energiforbruget i laboratoriet.

Siden 2017 har udfordringen sparet mere end 24 millioner KWh elektricitet på verdensplan gennem forbedret køleopbevaring.

På grund af vores ansvar for miljøet er Eppendorf stolte af at støtte International Freezer Challenge 2023 for sjette år i træk fra 2018.

Flere nyheder

I bioprocesudvikling er data nøglen til succes.
Det er nødvendigt at forst&ari...

Effektivt samspil mellem manuel og automatiseret pipettering Eppendorf præsenterer sit nye,...

ACT-mærkerne (Accountability, Consistency and Transparency) fungerer på samme måde...

I biovidenskabelige laboratorier, hvor præcision og renhed ikke er til forhandling, er efte...

Investigators 2024 går til Clemens Plaschka, Østrig

Den uafhængige jury med professor Laura Machesky som formand valgte Clemens' forskning i de molek...