Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.01.2023 02:01

Efter indførelsen af et kvalitetsstyringssystem

BLOHM modtager DIN ISO 9001:2015-certificering

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM har opnået den første certificering i henhold til de nyeste standarder for kvalitetsstyring DIN ISO 9001:2015 i december 2022. Virksomheden overbeviste ikke kun med en pragmatisk introduktion, men også med en konsekvent gennemførelse af QM-systemet (kvalitetsstyring). Det gode arbejdsklima og medarbejdernes motivation var også positivt.

"BLOHM's QM-system er ikke kun levende - det leves også af medarbejderne" - dette udsagn blev fremsat af auditøren under den afsluttende diskussion. Det glæder især BLOHM's kvalitetsstyringsrepræsentant (QMB) Jochen Herre: "Det viser, at vi har gjort alt rigtigt i forbindelse med certificeringen. Vi ønsker at garantere kvalitet i alle processer - det kan kun lade sig gøre, hvis hele holdet er med på vognen."

Kunderne nyder godt af kvalitetssikringsforanstaltningerne, f.eks. gennem hurtig udarbejdelse af tilbud og ordrebehandling, fordi effektiviteten er blevet øget betydeligt i produktionen samt i lager og forsendelse.

For at opnå dette er der blevet indført forskellige kvalitetssikringsprocesser - blandt andet yderligere inspektioner i produktionen. Derudover har BLOHM indført reklamationsbehandling i henhold til 8D-logik og forbedret mærkning og sporbarhed af produkterne. På indkøbsområdet viser en leverandørevaluering målbare nøgletal for leverandørerne, mens uddannelsesplaner sikrer løbende uddannelse af medarbejderne. "Alt i alt har alle processer nu definerede strukturer, større processtabilitet og øget kvalitetssikring - hele vejen fra ordreafgivelse til levering", siger Jochen Herre. "Dette gør det muligt for os at forbedre kundetilfredsheden yderligere."

For yderligere at optimere kvalitetsstyringen på mellemlang og lang sigt er CIP-tankegangen (kontinuerlig forbedringsproces) manifesteret i BLOHM's QM-system: Alle processer testes regelmæssigt og justeres om nødvendigt. Dette sker i henhold til PDCA-princippet (Plan, Do, Check, Act).

Flere nyheder

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Højeste præcision siden 1934
MISUMI's online shop indeholder millioner af komponenter. For at kunne tilbyde sine kunder et endnu større udvalg udvider producenten og leverandøren af maskinkomponenter løbende sin produktportefølje. For nylig har det også omfattet borebøsninger af høj kvalitet fra NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
Fra standarddele til specialløsninger
Det skræddersyede I-punkt til enhver konstruktion
BLOHM overbeviser med borebøsninger og et nyt sortiment af standard- og driftsdele

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM blev officielt certificeret i henhold til den almindeligt anerkendte st...