Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

16.12.2022 02:12

Verden er under udvikling. Det gør Yxlon også.

Yxlon bliver til kometen Yxlon. På dette års Control-messe meddelte producenten af røntgen- og CT-inspektionssystemer, at den vil ændre sit navn til Comet Yxlon med virkning fra den 8. september 2022. Det nye brand understreger Yxlons mangeårige tilknytning til Comet, en førende global innovativ teknologivirksomhed med fokus på plasma- og røntgenteknologi.

Det friske, moderne design af det nye Comet Yxlon-brand afspejler virksomhedens innovation og entusiasme for at løse kundernes udfordringer.

"Comet Yxlon-brandet repræsenterer årtiers røntgenekspertise og en passion for at gøre nye ting mulige - i overensstemmelse med mottoet "Led by experience. Driven by curiosity." siger Kevin Crofton, CEO for Comet Group og President a.i. for Yxlon. "Rebrandingen styrker vores tilstedeværelse og bekræfter vores betydning for Comet Group."

Yxlons iværksætterrødder går tilbage til W.C. Røntgens opdagelse af røntgenstråler i 1895 og C.H.F. Müllers fremstilling af det første røntgenrør i 1896. YXLON International GmbH har siden 2007 været en del af det schweiziske børsnoterede moderselskab Comet Holding AG, som siden 2007 har været en del af en førende global gruppe af innovative teknologivirksomheder under sin paraply.

Flere nyheder

En sedimentplade fra den holstenske klippe skulle analyseres for sit indhold af fossiler ved hj&a...

fra 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japan 2024

productronica / SEMICON Europa
På dette års Productronica vil vi komme med en nyhed og præsentere vores nye 3D-røntgensystem, som vi har udviklet specielt til det krævende halvledermarked, tirsdag den 14. november kl. 15 på vores stand B2.454.

fremkomsten af e-mobilitet har i de seneste år ført til en enorm vækst på batterimarkedet, og der...

Yxlon bliver til kometen Yxlon. På dette års Control-messe meddelte producenten af røntgen- og CT-inspektionssystemer, at den vil ændre sit navn til Comet Yxlon med virkning fra den 8. september 2022. Det nye brand understreger Yxlons mangeårige tilknytning til Comet, en førende global innovativ teknologivirksomhed med fokus på plasma- og røntgenteknologi