Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

12.05.2023 02:05

Batteriindsigt drevet af Dragonfly

fremkomsten af e-mobilitet har i de seneste år ført til en enorm vækst på batterimarkedet, og der er ingen ende i sigte. I samme forbindelse stiger efterspørgslen efter inspektionsteknologier for at sikre batteriernes ydeevne og sikkerhed og for at tvinge det nuværende høje skrotniveau i knæ og maksimere producenternes produktivitet. Røntgenteknologi er bedst egnet til dette formål, især computertomografi, som kan anvendes til at analysere battericeller, moduler og endda hele pakker i detaljer.

For at sikre, at de komplekse battericeller er de kraftværker, der forventes at være, må der ikke ske fejl under produktionen. Der er masser af fejlkilder: brud, luftindeslutninger, fremmedlegemer, deformationer, defekte svejsesømme eller utilstrækkelig tilpasning af de indre lag. Det bliver farligt, når overhængene er utilstrækkelige, og kontakten mellem katode og anode fører til kortslutning og dermed til en dødelig brand. Sikkerhedsaspektet er af afgørende betydning i forbindelse med batteriprøvning. Derfor er kontrol og måling af overhængene den højeste prioritet.

Objektive, pålidelige og gentagelige testresultater kan kun opnås med evaluering ved hjælp af software. Softwaren kender ingen træthed eller følsomheder. Grundlaget for Battery Insights er 3D-billedanalysesoftwaren Dragonfly, som gør det muligt at anvende deep learning-modeller. Dragonfly giver en usædvanlig høj følsomhed til at opdage eventuelle defekter. Og den automatiske evaluering kan også tilpasses til den enkelte producents specifikke krav. Battery Insights tager sig af den fuldautomatiske kontrol af overhæng og kan også behandle hele partier ved hjælp af passende flerdelsholdere. Rapporten, der også genereres automatisk, giver oplysninger om tilstanden af hver enkelt celle og kan bruges til at identificere tendenser og optimere produktionsprocessen med henblik på en betydelig reduktion af skrot.

På Control vil den nye softwarepakke Battery Insights blive præsenteret live med Comet Yxlon CT-systemet FF35 CT, og Anton du Plessis, Dragonfly-softwarespecialist, vil demonstrere og forklare den markedsledende segmentering og deep learning-funktionalitet, der ligger til grund for Battery Insights, på en separat arbejdsstation på Comet Yxlons stand.

Control, Stuttgart, Hal 3 / Stand 3202

Flere nyheder

En sedimentplade fra den holstenske klippe skulle analyseres for sit indhold af fossiler ved hj&a...

fra 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japan 2024

productronica / SEMICON Europa
På dette års Productronica vil vi komme med en nyhed og præsentere vores nye 3D-røntgensystem, som vi har udviklet specielt til det krævende halvledermarked, tirsdag den 14. november kl. 15 på vores stand B2.454.

Yxlon bliver til kometen Yxlon. På dette års Control-messe meddelte producenten af r&...

Yxlon bliver til kometen Yxlon. På dette års Control-messe meddelte producenten af røntgen- og CT-inspektionssystemer, at den vil ændre sit navn til Comet Yxlon med virkning fra den 8. september 2022. Det nye brand understreger Yxlons mangeårige tilknytning til Comet, en førende global innovativ teknologivirksomhed med fokus på plasma- og røntgenteknologi