Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.12.2021 02:12

Supfina er fremragende ...

Supfina vandt 3. pladsen i dette års ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".

Beskytter af ife

Projekt-, kontrakt- og individuelle producenter er en vigtig motor for økonomien i den tysktalende region. Blandt dem er der mange "eksportverdensmestre" og "skjulte mestre". I den offentlige opfattelse spiller disse virksomheder, hvoraf de fleste er mellemstore, dog desværre kun en mindre rolle, og ife vil gerne give dem en scene, også i Europa.

Siden november 2018 har ife-netværket for individuelle producenter stået under protektion af formanden for det europæiske økonomiske senat, Dr. Ingo Friedrich, MEP (ret.), som protektor.

Prisen:

Det tyske nyhedsbureau Bloomberg rangerer Tyskland som den mest innovative nation i verden i 2020. Landet skylder denne placering primært sin stærke ingeniørsektor og ikke mindst sine projekter og individuelle producenter. I modsætning til serieproducenter står disse virksomheder konstant over for nye udfordringer for hver enkelt kunde og skal derfor være yderst innovative for at opfylde kravene. Det faktum, at projekt- og individuelle producenter er blandt de førende innovationsdrivere i økonomien, spiller ofte kun en sekundær rolle i den offentlige opfattelse. Det vil ife gerne ændre med Lot Size 1+ Innovation Award.

Derfor belønner ife - netværket for ordreproducenter - virksomheder for udviklinger og processer inden for ordreproduktion, som med en imponerende innovation formår at klare store markedsudfordringer.

Målet er at skabe behørig opmærksomhed omkring ordreproducenter ved hjælp af denne pris og de prisbelønnede aktørers ekstraordinære præstationer.

Flere nyheder

Valselejeindustrien halter bagefter, når det gælder autonom produktion

19.01.2024 03:00

Supfina er heltekunde i 2024

Supfina er Hero Customer 2024 i Siemens Solid Edge CAD-system.

Supfina har forsynet Si...

"Som en af de førende leverandører af overfladebehandlingsløsninger vil Supfina-teamet præsentere en innovation - Supfina Fact-superfinishmaskinen - for interesserede parter på dette års Global Industrie i Lyon, hal 4, stand C156."
"Som en af de førende leverandører af løsninger til overfladebehandling vil Supfina-teamet rådgive interesserede parter individuelt om alle spørgsmål vedrørende dobbelt overfladeslibning på dette års Grindtec i Leipzig i Hal 5 Stand E04."
Ja, og flere gange!
"Løsninger til overfladebehandling med høj præcision" - det er mottoet på Supfinas 132 kvm store stand C10 i hal 10 på GrindingHub fra 17. til 20. maj i Stuttgart.