Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.02.2023 01:02

Dobbeltslibning - Effektiv som aldrig før

"Som en af de førende leverandører af løsninger til overfladebehandling vil Supfina-teamet rådgive interesserede parter individuelt om alle spørgsmål vedrørende dobbelt overfladeslibning på dette års Grindtec i Leipzig i Hal 5 Stand E04."

På Grindtec 2023 vil den Wolfach-baserede maskinproducent Supfina fokusere på dobbeltsidet slibning. Fokus vil være på rådgivning om alle udfordringer i forbindelse med processen og det nyudviklede SDC-system.

Op til 40 % omkostningsbesparelser

Med den seneste generation af Supfinas Planet V-maskineserie er dobbeltfladeslibning, også kendt som diskusslibning, blevet løftet til et nyt niveau. Ud over den patenterede tilt-navigation og visualisering af slibeprocessen er hovedfokus på SDC (Smart Dressing Cycle) med op til 40 % omkostningsbesparelser i forhold til konventionelle systemer.

Det ekstremt stive maskinbed gør det muligt at slibe stål, sintret metal, ikke-jernholdigt metal, plast, keramik og glas. Afhængigt af værktøjskonfiguration og materiale kan to kraftige motorer opnå en materialeaftagning på over 1 mm med cyklustider langt under et sekund. I kun én arbejdsgang bearbejdes emnet med en gennemsnitlig tolerance på plus/minus 0,003 mm.

Fleksible processer

Ud over den klassiske gennemløbsslibning tilbyder Supfina Planet V-maskineserien også andre procesmuligheder. Pendelslibning giver maksimal ensartet tykkelse ved at svinge i slibespalten og kan forhindre en yderligere finslibningsproces i nogle anvendelser. En anden procestype er slibning i flere omgange, hvor komponenterne passerer gennem slibespalten flere gange. Denne proces hjælper dig med at opnå fjernelse af materiale uden yderligere håndtering i tilfælde af stor fjernelse af materiale.

Løsninger fra en enkelt kilde

Som løsningsleverandør starter Supfina ikke med maskinudvikling og produktion, men rådgiver interesserede parter og kunder om deres individuelle udfordringer, validerer kvalitetsparametre og gennemfører endda egne undersøgelser for at udvikle den rigtige bearbejdningsløsning. Der tages lige så meget hensyn til den efterfølgende integration i eksisterende produktionsstrukturer som til integrationen af fremtidssikret automatisering og it-infrastruktur.

Især er automatisering af lastning og losning op til robotstøttet procesautomatisering i øjeblikket et stærkt fokus for efterspørgslen. "Vores kunder efterspørger i stigende grad sofistikerede systemer til deres produktionsprocesser", forklarer Dominik Maier, Business Unit Manager, "uanset om det drejer sig om kompleks automatisering eller opstrøms- og nedstrømsbehandling, så leverer vi løsningen."

Fra vedligeholdelse til produktions- og procesunderstøttelse til individuel uddannelse er der et omfattende og moderne udvalg af tjenester til rådighed.

Flere nyheder

Valselejeindustrien halter bagefter, når det gælder autonom produktion

19.01.2024 03:00

Supfina er heltekunde i 2024

Supfina er Hero Customer 2024 i Siemens Solid Edge CAD-system.

Supfina har forsynet Si...

"Som en af de førende leverandører af overfladebehandlingsløsninger vil Supfina-teamet præsentere en innovation - Supfina Fact-superfinishmaskinen - for interesserede parter på dette års Global Industrie i Lyon, hal 4, stand C156."
Ja, og flere gange!
"Løsninger til overfladebehandling med høj præcision" - det er mottoet på Supfinas 132 kvm store stand C10 i hal 10 på GrindingHub fra 17. til 20. maj i Stuttgart.

06.12.2021 02:00

Supfina er fremragende ...
Supfina vandt 3. pladsen i dette års ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".