Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

25.02.2023 00:02

Europæisk premiere på Supfina Fact

"Som en af de førende leverandører af overfladebehandlingsløsninger vil Supfina-teamet præsentere en innovation - Supfina Fact-superfinishmaskinen - for interesserede parter på dette års Global Industrie i Lyon, hal 4, stand C156."

På Global Industrie 2023 vil det nye Supfina Fact superfinish-udstyr for første gang blive præsenteret for det europæiske fagpublikum.

Fast Action Changing Tool
Med sit lille, kompakte design er det nye Supfina Fact båndfinish-udstyr ideelt til brug i revolverdrejebænke. De overfladekvaliteter, der kan opnås, er langt højere end dem, der kan opnås ved normal drejning. Det betyder, at selv de mest krævende overfladekrav kan opfyldes.

Superfinish-tilbehør Fact

- Lille kompakt design til fastgørelse på revolveren på drejebænke

- Drev til oscillation og båndtilførsel via et centralt drev fra revolveren.via et centralt drev fra drejebænkens revolver

- Skylning gennem revolveren til trykrullen

- Ingen yderligere medietilslutninger nødvendige

- tilpasning til forskellige revolversystemer mulig

- Oscillationsafbrydelse for vridfri bearbejdning mulig med vores specielle gearkasse

- Overflader af fineste kvalitet

Supfina er verdens førende inden for overfladebehandlingsteknologier og tilbyder koordinerede maskiner og løsninger til din bearbejdningsopgave, fra små tilbehør til komplette bearbejdningscentre med automatisering:

- Superfinishing

- Overfladebehandling

- Finslibning

-dobbeltslibning

- Tilbehør

- Automation og robotteknologi



Løsninger fra én enkeltkildeLøsninger fra én enkelt kilde
Som løsningsleverandør starter Supfina ikke med maskinudvikling og produktion, men rådgiver interesserede parter og kunder om deres individuelle udfordringer, validerer kvalitetsparametre og gennemfører selv undersøgelser for at udvikle den passende bearbejdningsløsning. Der tages hensyn til den efterfølgende integration i eksisterende produktionsstrukturer og indarbejdelse af fremtidssikret automatisering og IT-infrastruktur.

Især automatiseringen af ind- og udlæsning til robotassisteret procesautomatisering er i øjeblikket et stærkt fokus for efterspørgslen. "Vores kunder efterspørger i stigende grad sofistikerede systemer til deres produktionsprocesser", forklarer Dominik Maier, leder af forretningsenheden, "uanset om det drejer sig om kompleks automatisering eller opstrøms- og nedstrømsbehandling, så leverer vi løsningen."

Fra vedligeholdelse over produktions- og procesunderstøttelse til individuel uddannelse er der et omfattende, moderne serviceudbud til rådighed.

Flere nyheder

Valselejeindustrien halter bagefter, når det gælder autonom produktion

19.01.2024 03:00

Supfina er heltekunde i 2024

Supfina er Hero Customer 2024 i Siemens Solid Edge CAD-system.

Supfina har forsynet Si...

"Som en af de førende leverandører af løsninger til overfladebehandling vil Supfina-teamet rådgive interesserede parter individuelt om alle spørgsmål vedrørende dobbelt overfladeslibning på dette års Grindtec i Leipzig i Hal 5 Stand E04."
Ja, og flere gange!
"Løsninger til overfladebehandling med høj præcision" - det er mottoet på Supfinas 132 kvm store stand C10 i hal 10 på GrindingHub fra 17. til 20. maj i Stuttgart.

06.12.2021 02:00

Supfina er fremragende ...
Supfina vandt 3. pladsen i dette års ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+".