Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Om Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech B.V., der blev etableret i 1981, tilbyder det mest omfattende produktsortiment af termiske massestrømningsmålere og regulatorer på markedet. Der kan tilbydes adskillige modeller af både standard- og skræddersyede instrumenter til anvendelser i laboratorie-, industri- og farlige områder.

Det fulde måleområde for disse instrumenter kan vælges mellem 0-0,7 mln/min og 0-11000 m3n/h for gasser og 0-100 mg/h op til 0-1 kg/h for væsker. Bronkhorst tilbyder desuden tryktransducere og -regulatorer med et mindsteområde på 0-100 mbar og et maksimalt område på 0-400 bar. Bronkhorsts Coriolis-massestrømningsmålere/regulatorer til gasser og væsker har en målekapacitet på mellem 0...5 g/h og 0...600 kg/h. Den seneste udvikling er en serie kompakte, multiparameter-, chip-sensor-baserede instrumenter til måling og styring af gasflow og tryk.

Bronkhorst hovedkontor (ca. 450 ansatte) ligger i byen Ruurlo i Nederlandene. Bronkhorst er en virkelig verdensomspændende organisation med datterselskaber for salg og support i Storbritannien, Frankrig, Nordtyskland, Nederlandene, Schweiz, Japan, Kina, Taiwan (ROC), Sydkorea, Indien, Singapore (for APAC-landene) og USA. Derudover har vi opbygget et omfattende supplerende netværk af distributører og servicestationer i hele Europa og resten af verden, hvorved lokal ekspertise og service tilbydes. Det samlede antal medarbejdere på disse kontorer er nu ca. 100.

Bronkhorst High-Tech har også opbygget et omfattende supplerende netværk af distributører og servicestationer i resten af Europa og har desuden yderligere repræsentation i lande som Australien, New Zealand, Canada, Canada, Israel, Sydafrika, Argentina og Brasilien.

IN-LINE Gas Filter

Filtre til massestrømningsmålere/regulatorer

  • For at øge den gennemsnitlige tid mellem fejl (MTBF) for dine instrumenter
  • Indeholder en filterpatron af sintret metal 316L

Gasblandingskammer til fremstilling af homogene gasblandinger

  • Strømningsområder fra 300 mln/min til 10.000 mln/min
  • Til fremstilling af homogene gasblandinger i procent- til ppm-området
  • Med ¼" eller 6 mm tilslutninger

Pumper til mikrodosering

Til kombination med flowmålere

Uanset om du skal pumpe meget viskose væsker eller aggressive kemikalier, fås pumperne i mange størrelser og typer. Valget af den rigtige pumpe afhænger af an...

Tandhjulspumper

Tandhjulspumper kan bruges i kombination med vores Coriolis-flowmålere og vores ultralydsflowmålere til forskellige doseringsopgaver.

Pumper styret af flowmålere

Pumper er centrale komponenter i et væskesystem. Doseringspumper er i stand til at måle volumenstrømmen af en væske. Procesforhold som temperatur, luftindfangning, modtryk og slid påvirker aflæsnin...

Kalibrering af måleværktøj

FLUICAL BÆRBARE KALIBRERINGSENHEDER

Til kalibreringskontrol på stedet af flow- eller trykmålere/regulatorer
Bronkhorst High-Tech har udviklet et bærbart kalibreringssystem, der opfylde...

af MASS-STREAM™ gasflowmålere og -regulatorer
Udvidelse af IQ + FLOW®-serien med medieisolerede sensorer

På mange markeder ser vi et skift i retning af miniaturisering. I laboratorier bliver arbejdsplad...

10.04.2022 00:00

Masseflowkontrol #redefined
Hurtigt og stabilt, gennemprøvet og præcist