Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Tilbage til listen

Kalibrering af måleværktøj af Bronkhorst High-Tech BV

Produktforespørgsel  

FLUICAL BÆRBARE KALIBRERINGSENHEDER

Bronkhorst High-Tech har udviklet et bærbart kalibreringssystem til on-site-kalibrering af flow- eller trykmålere/regulatorer for at imødekomme de stigende krav fra brugere af måle- og reguleringsudstyr inden for ISO 9000-kvalitetssikringssystemet. På grund af det modulære design giver den bærbare FLUICAL™-kalibreringsenhed stor fleksibilitet. Nøjagtigheden kan spores til nationale standarder. Som tilvalg kan vi tilbyde ISO17025-kalibreringstjenester til de bærbare FLUICAL™-kalibratorer.

Bærbare kalibreringsenheder til masseflow eller tryk
Bronkhorsts bærbare FLUICAL-kalibreringsenhed består af en letvægtskuffert med bærehåndtag, der indeholder et antal moduler med nøjagtigt kalibrerede digitale masseflow- eller trykmålere. Antallet af kanaler og flowområder afhænger af kundens behov.

FLUICAL-kalibreringsenheden gør det muligt for brugeren at kontrollere kalibreringen af flowmålere/regulatorer og trykmålere/regulatorer på stedet. Den enhed, der skal testes, tilsluttes det valgte målemodul, og derefter sammenlignes enhedens faktiske flow eller tryk med resultaterne fra dette modul.

Vores bærbare kalibreringsenheder er udstyret med et digitalt aflæsnings- og kontrolmodul i Bronkhorst E-8000-serien. Dette modul har et eller to TFT-farvedisplays til at vise de målte værdier og en knapmenu til nemt at ændre de forskellige indstillinger. Kalibratorerne har som standard en FLOW-BUS-forbindelse til digital kommunikation. Som ekstraudstyr kan de også udstyres med et feltinterface.

 

Produktforespørgsel