Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

Udvidelse af FLEXI-FLOW Compact-serien

Forbedrede multifunktionelle masseflowmålere/-regulatorer til gasser

Bronkhorst bygger videre på succesen med den anerkendte FLEXI-FLOW Compact-serie og præsenterer en omfattende serieudvidelse, der tilbyder uovertruffen alsidighed og præcision inden for måling og styring af gasflow. FLEXI-FLOW Compact sætter en ny standard for kompakthed, funktionalitet og tilpasningsevne, og imødekommer en bred vifte af applikationer med præcision og effektivitet.

Den seneste udgave af FLEXI-FLOW Compact-serien introducerer en række innovative modeller og funktioner, herunder instrumenter, der er skræddersyet til lavere flowområder fra 0-5 mln /min. Derudover omfatter serien nu instrumenter, der er nedfældet til applikationer, hvor topmontering er påkrævet, og flowregulatorer, der er udstyret med integrerede afspærringsventiler for at give en højere grad af lækagetæthed eller muliggøre nødafspærring. En af de vigtigste forbedringer i FLEXI-FLOW Compact-serien er indarbejdelsen af EtherNet-kommunikation, der giver problemfri tilslutnings- og integrationsmuligheder til moderne industrimiljøer.

De nye modeller udnytter, ligesom de oprindelige FLEXI-FLOW Compact-instrumenter, en unik gennemgående chip-sensor kombineret med gennemprøvet by-pass-teknologi. Disse termiske masseflowmålere og controllere leverer en enestående ydeevne og kan prale af en størrelsesreduktion på 35 % sammenlignet med traditionelle instrumenter, hvilket gør dem til de mindste på markedet for flowområder op til 20 ln/min.

Den avancerede sensorteknologi sikrer ikke kun stabil flowkontrol, men også hurtige responstider med afregningstider på mindre end 150 ms, hvilket muliggør præcis kontrol selv under dynamiske procesforhold. Integrerede temperatur- og tryksensorer samt en indbygget gasdatabase sikrer uovertruffen nøjagtighed på tværs af varierende procesparametre, hvilket gør FLEXI-FLOW Compact-instrumenterne anvendelige til en lang række applikationer. Desuden tilbyder instrumenterne omfattende overvågnings- og kontrolfunktioner, herunder integrerede temperatur- og tryksensorer, USB-C-port til nem opsætning, valgfri Bluetooth-kommunikation til
forbedret tilgængelighed og NAMUR-statusindikation via farvede LED'er og digitale udgangsparametre.

Uanset om der er tale om prækonfigurerede modeller, løsninger, der bygges på bestilling, eller tilpassede flerkanalsystemer, giver FLEXI-FLOW Compact-serien uovertruffen fleksibilitet, der passer til specifikke anvendelseskrav. Med gratis og intuitive softwareværktøjer til konfiguration, diagnosticering og forebyggende vedligeholdelse sikrer Bronkhorst problemfri integration og optimal ydeevne på tværs af forskellige industrielle miljøer.

Oplev den næste udvikling inden for masseflowkontrol med den udvidede FLEXI-FLOW Compact-serie fra Bronkhorst - omdefinerer præcision, alsidighed og effektivitet inden for gasflowstyring.

Flere nyheder

af MASS-STREAM™ gasflowmålere og -regulatorer
Udvidelse af IQ + FLOW®-serien med medieisolerede sensorer

På mange markeder ser vi et skift i retning af miniaturisering. I laboratorier bliver arbejdsplad...

10.04.2022 00:00

Masseflowkontrol #redefined
Hurtigt og stabilt, gennemprøvet og præcist