Katalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

14.07.2023 01:07

Monteringssystem i rustfrit stål til rackstrukturer

Smart sammenføjningsteknologi som alternativ til svejsede samlinger

Med sit nye monteringssystem i rustfrit stål (EMS) udvider RK Rose+Krieger sit sortiment af produkter i rustfrit stål med innovative forbindelseselementer til opførelse af industrielle rammekonstruktioner lavet af firkantede eller runde rør i den almindelige størrelse 40. En særlig fastspændingsteknik muliggør enkel, hurtig og sikker montering eller demontering i nogle få trin.



Den nye EMS fra RK Rose+Krieger er et rent og billigt alternativ til svejsede rørkonstruktioner. Kunden modtager færdigbearbejdede forbindelseselementer inklusive innovativ klemmeteknologi, som han kan kombinere med rustfri stålrør, der er skåret til i længden, for at skabe de ønskede rammer eller gelændere.



Fem forskellige EMS-elementer er i øjeblikket tilgængelige i både rundrørs- og firkantrørsversioner: hjørner, T-stykker, krydsforbindelser, 3-bjælkeforbindelser og fodelementer med justerbar fodforbindelse. Ud over gevindhullet til den justerbare fod har EMS-fodelementerne endnu et hul til aftapning af rengøringsvæsken.



Alle EMS-elementer leveres med støbte klemmekoblinger i rustfrit stål, som skubbes ind i tilslutningsrørene og klemmes fast ved at stramme en skrue. Det skaber en sikker forbindelse, som dog til enhver tid kan løsnes. Den særlige klemmeteknik, som kan kompensere for tolerancer på op til to millimeter, sikrer en sikker firepunktskontakt i både runde og firkantede rør og dermed en tæt centreret pasform hele vejen rundt.



Det nye montagesystem i rustfrit stål er en særlig bæredygtig løsning, fordi forbindelseselementer og klemmekoblinger kan kombineres med ethvert rundt eller firkantet rør i rustfrit stål med et tværsnit på 40x2. Desuden kan de samlede stativer til enhver tid skilles ad, transporteres pladsbesparende og samles igen i en ny form.



Typiske anvendelsesområder for EMS-forbindelseselementerne er stativkonstruktioner i fødevarerelaterede områder, i renrum og i alle andre industrielle miljøer, hvor konstruktioner i rustfrit stål er fordelagtige eller ønskede.

En udvidelse af EMS med yderligere forbindelseselementer er under overvejelse.

Flere nyheder

Omfattende produktportefølje til det interne flow af varer
Nye glideskinner med skræddersyet positionering

01.06.2023 01:05

Ændring i ledelsen
Björn Riechers overtager ledelsen af RK Rose+Krieger GmbH fra Dr. Gregor Langer
SensorBoard - Alternativet til optiske positioneringsmetoder

19.10.2022 01:00