Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

12.04.2023 11:04

FLUX - fremtidens arbejdsgiver

FLUX-GERÄTE GMBH blev tildelt stemplet "Fremtidens arbejdsgiver"

Fremtidsorientering og kvalitet som arbejdsgiver - for dette fik FLUX tildelt prisen "Fremtidens arbejdsgiver" af det tyske innovationsinstitut for bæredygtighed og digitalisering (DIND). Initiativet støttes af den tidligere forbundsøkonomiminister Brigitte Zypries. Prisen hjælper virksomheder med at positionere sig i "krigen om talenter" for at tiltrække og fastholde talenter på trods af manglen på kvalificeret arbejdskraft. Innovative virksomheder med en klar digitaliseringsstrategi, som forfølger bæredygtighedsmål og tilbyder attraktive arbejdsvilkår, bliver hædret.

Fokus er på moderne ledelse og medarbejdervenlighed. F.eks. flade hierarkier, fleksible lønmodeller eller medarbejderfordele samt individuelle uddannelses- og efteruddannelsesmuligheder indgår i et helhedsbillede, der er skabt ved hjælp af en evalueringsmatrix, som er udviklet ved hjælp af input fra eksperter fra erhvervslivet og videnskaben. Priserne uddeles ved forskellige netværksarrangementer.


Om DIND:

Det tyske innovationsinstitut for bæredygtighed og digitalisering (DIND) støtter virksomheder i at blive klar til fremtiden. Til dette formål samarbejder DIND med eksperter fra erhvervslivet, videnskaben og politik, gennemfører undersøgelser på vegne af partnere og undersøger virksomheder for vigtige aspekter af deres fremtidsegnethed. Eksempler på vellykkede transformationer skal give vigtige impulser til økonomien. DIND-priser er et værdifuldt kommunikationsværktøj for virksomhederne. De hjælper med at finde egnede partnere og medarbejdere til at blive endnu mere innovative, bæredygtige og digitale.

Flere nyheder

Hvad er KLIMAfit?
Med KLIMAfit - et projekt i overensstemmelse med delstate...

22.11.2023 09:00

Flux-pumper på Brau Beviale
fra 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Udstiller: FLUX Pumps Corporation USA

<...
Udvinding af råmaterialer til sæbeproduktion på pålidelig vis