Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Oplev mangfoldigheden af FLUX-pumper på dette års ACHEMA i Frankfurt.

Besøg os i hal 8, stand F 24, og bliv klogere på vores omfattende produktportefølje

Under mottoet "Mangfoldighed, der bevæger sig" inviterer vi dig til at gå på opdagelse i vores pumpeteknologiers verden. Vores brede produktsortiment, der er kendt for sin kvalitet, pålidelighed og holdbarhed, er også kendetegnet ved sikkerhed og nem håndtering.



FLUX-produktporteføljen afspejler den alsidighed, der kræves for at klare de mest krævende udfordringer med bravur.Vores ACHEMA-højdepunkter 2024: Dykbar centrifugalpumpe VERTIFLOW F 728 - Den nye generation af dykbare centrifugalpumper til ekstreme driftsforhold. Velegnet som stationær cirkulations- og filterpumpe til flowhastigheder op til maks. 750 l/min. Den er kendetegnet ved et intelligent design, der kan tilpasses ekstremt nemt til den respektive anvendelse. Serien er helt sikker at køre tør op til en nedsænkningsdybde på 600 mm uden lejer i væskeområdet.

På den anden side kan en nedsænkningsdybde på op til 1.800 mm realiseres ved at installere et glideleje. Peristaltisk pumpe PERIPOWER - Udviklet til de mest krævende anvendelser. De peristaltiske pumper er selvansugende, og med slangediametre fra 10 til 200 mm er de ekstremt alsidige i processer med slibende, viskøse og faststofholdige medier. PERIPOWER opnår flowhastigheder på op til 300 m³/t og muliggør skånsom pumpning af selv forskydningsfølsomme medier. De tilgængelige slangematerialer NRH, NBR eller EPDM, også i FDA-kvalitet, er modstandsdygtige over for næsten alle tænkelige medier. Takket være rulleteknologien er pumperne særligt energieffektive og skånsomme mod slangen.

Deres robusthed og nemme vedligeholdelse gør PERIPOWER til en pålidelig partner til din applikation. Sanitary MINIFLUX - Denne avancerede IBC-containerpumpe er lille, let og hygiejnisk og er den perfekte løsning til pumpeopgaver med høje hygiejnekrav. Sanitary MINIFLUX er designet til at minimere dødrum, har overflader af høj kvalitet og kræver ikke en mekanisk tætning.

Pumpen kan afmonteres hurtigt og uden brug af værktøj, er nem at rengøre og er derfor ideel til applikationer i medicinal- og fødevareindustrien. Men FLUX-udvalget slutter ikke her. FLUX-produktprogrammet omfatter også de velkendte tromlepumper og excentersnekkepumper, luftdrevne membranpumper, magnetisk koblede centrifugalpumper, motorer, flowmålere, blandere og et omfattende tilbehørsprogram.

Sortimentet suppleres af avancerede tromletømningssystemer som VISCOFLUX mobile S til højviskøse medier og kompakte doseringssystemer som FLUX FILL GT, som er designet til at forenkle og optimere dine produktionsprocesser yderligere. Besøg os i hal 8, stand F24, og oplev, hvordan vores pumper ikke kun sætter gang i processerne, men også giver den rigtige løsning til enhver anvendelse. Under dit besøg kan du nyde vores lækre softice og et udvalg af snacks - den perfekte kombination til stimulerende samtaler.

Flere nyheder

Hvad er KLIMAfit?
Med KLIMAfit - et projekt i overensstemmelse med delstate...

22.11.2023 09:00

Flux-pumper på Brau Beviale
fra 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Udstiller: FLUX Pumps Corporation USA

<...
FLUX-GERÄTE GMBH blev tildelt stemplet "Fremtidens arbejdsgiver"
Udvinding af råmaterialer til sæbeproduktion på pålidelig vis