Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

27.11.2023 01:11

FLUX-GERÄTE GMBH er blevet anerkendt som officiel KLIMAfit-virksomhed

Hvad er KLIMAfit?
Med KLIMAfit - et projekt i overensstemmelse med delstaten Baden-Württembergs retningslinjer for KLIMAfit-finansiering - udarbejder virksomheder deres drivhusgasbalance med støtte fra Arqum GmbH og udleder økonomisk rentable foranstaltninger til at forbedre deres energieffektivitet og reducere deres individuelle emissioner. Deltagelse i programmet er derfor ikke kun værdifuldt med hensyn til klimabeskyttelse, brug af ressourcer og operationel knowhow, men i sidste ende også med hensyn til omkostningsbesparelser. Programmet fokuserer på at reducere udledningen af drivhusgasser.

Implementering og projekttrin
I løbet af seks måneder bliver de deltagende virksomheder uddannet af konsulenter i alle klimarelaterede emner på fire workshops. Eksterne eksperter inviteres også til at rapportere om nuværende praksis og nye, innovative teknologier inden for relevante områder for hvert af nøgleemnerne. De individuelle rådgivningsmøder, der afholdes parallelt med workshopperne, udgør kernen i projektet. På disse møder udføres en individuel væsentlighedsanalyse med hver projektdeltager for at bestemme omfanget af drivhusgasbalancen. Når det er lykkedes at opstille drivhusgasbalancen, får deltagerne med støtte fra konsulenterne individuelt vist, på hvilke områder der er potentiale for optimering med henblik på systematisk at reducere udledningen og reducere omkostningerne. Disse tiltag nedfældes i et handlingsprogram og implementeres i løbet af projektet og om muligt efterfølgende.

Drivhusgasbalance
Hovedindholdet i KLIMAfit er den strukturelle udvikling af en individuel drivhusgasbalance for hver deltagende virksomhed baseret på kravene og principperne i Greenhouse Gas Protocol. De såkaldte Scope 1- (=direkte emissioner) og Scope 2-emissioner (=indirekte emissioner) skal bestemmes af hver deltagende virksomhed som obligatorisk indhold. Disse omfatter emissioner fra el- og varmeenergiforbrug og bilparken. Væsentlighedsanalysen bruges også til at bestemme, hvilke Scope 3-emissioner (= upstream/downstream-emissioner) der skal medtages i en virksomheds balance baseret på kriterierne mængde, datatilgængelighed og mulighed for indflydelse. Det omfatter f.eks. forretningsrejser, indkøbte varer, pendlerudledninger, transport og events. Dette resulterer i individuelle balancegrænser for hver virksomhed.

Projektafslutning
I slutningen af projektet kontrolleres overholdelsen af de krævede kriterier af en uafhængig kommission. Alle deltagende organisationer modtager en pris ved et højt profileret arrangement.


Resultat
At reducere omkostningerne og samtidig bidrage til klimabeskyttelse - det var de mål, FLUX-GERÄTE GMBH satte sig ved samarbejdets start i september 2022. I løbet af projektperioden på lidt over ni måneder lykkedes det FLUX at definere et stort antal individuelle foranstaltninger til reduktion af emissioner og omkostninger og blev derfor også anerkendt som en officiel KLIMAfit-virksomhed til sidst.

FLUX Climate Guideline
FLUX-GERÄTE GMBH
Verdens første elektriske tromlepumpe blev døbt FLUX i 1950. Siden da har den ubestridte pioner inden for tromlepumpeteknologi også erhvervet sig enestående ekspertise og erfaring inden for mange andre områder af pumpeteknologi. Det omfattende produktspektrum spænder nu fra et bredt udvalg af pumpetyper med motorer, flowmålere og tilbehør til delsystemer til anlægskonstruktion og specielle systemløsninger som f.eks. tøndetømningssystemer. Den internationalt opererende familievirksomhed med sine 7 datterselskaber og talrige agenturer leverer sine produkter til over 100 lande verden over.

Flere nyheder

22.11.2023 09:00

Flux-pumper på Brau Beviale
fra 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Udstiller: FLUX Pumps Corporation USA

<...
FLUX-GERÄTE GMBH blev tildelt stemplet "Fremtidens arbejdsgiver"
Udvinding af råmaterialer til sæbeproduktion på pålidelig vis