Katalog

Systea GmbH

30.09.2022 15:09

SYSTEA-facadesystemer digitalt tilgængelige som BIM-indhold

Med øjeblikkelig virkning er SYSTEA tilgængelig med BIM-indhold af alle underbygningssystemer på waya fra BIMsystems. Planlæggerne kan placere og konfigurere systemløsninger direkte i deres eget CAD-system og overføre vigtige data til producenten til produktion. Med dette skridt udvider SYSTEA sin digitale portefølje i samarbejde med BIMsystems.

SYSTEA digitaliserer facadekonstruktioner til BIM-indhold for at understøtte planlægningsprocessen optimalt med BIM
Med BIM (Building Information Modelling) kan byggeprojekter digitaliseres lige fra starten, og vigtige oplysninger om planlægning, udførelse og infrastruktur kan indsamles og forvaltes i den såkaldte digitale tvilling. Til gennemførelse i praksis kræves der bl.a. BIM-kompatible data som informationskilde. For at støtte planlæggerne i den digitale planlægning og for at fremme digitaliseringen af byggeriet yderligere gør SYSTEA sine underbygningssystemer tilgængelige som BIM-indhold.

Siden april har SYSTEA's produktinformationer været tilgængelige som BIM-indhold i waya. waya fungerer som et plug-in til ArchiCAD- og Revit CAD-systemerne og skaber en forbindelse mellem planlæggere og producenter. Ud over geometridataene for sine byggeprodukter har SYSTEA også integreret den tilhørende ekspertise i BIM-indholdet. Dette resulterer i den unikke alsidighed af BIM-indholdet på waya. Ud over den klassiske placering af BIM-indhold i CAD-systemet giver waya mulighed for BIM-aktiveret produktkonfiguration. BIM-indholdet fra SYSTEA kan konfigureres online og kan individualiseres, før det integreres i CAD-planlægningen ved hjælp af plug-in'et. Dette gør tidskrævende manuelle justeringer i CAD-systemet til en saga blot.

Ud over den høje grad af tilpasning af BIM-indholdet sparer planlæggere effektivt tid ved søgning, udvælgelse og placering af de digitaliserede underbygningssystemer på grund af den klare waya-grænseflade. Jürgen Walter, produktchef hos SYSTEA, glæder sig over denne tilgang: "Hos SYSTEA bestræber vi os på løbende at forenkle det daglige arbejde for vores forretningspartnere. Med BIMsystems har vi en partner ved vores side, som støtter os i dette. Vores underbygningssystemer er individuelle og af høj kvalitet. Dette skal afspejles i den digitale ansøgning. Derfor satser vi på BIMsystemet, da det også kortlægger komplekse systemkrav og stadig er anvendeligt for brugeren."

"I en verden, der hele tiden bliver mere kompleks, ønsker vi at gøre det daglige arbejde for vores forretningspartnere lettere med alt, hvad vi gør." Dette motto er en del af SYSTEA's mission. Både inden for produktion af underkonstruktioner til facader og inden for digital rådgivning. Med waya kan SYSTEAs ejendomskonsulenter direkte se det tilsvarende BIM-indhold for planlæggerens forespørgsler, ændre det og gøre det korrekt tilgængeligt for planlæggeren. Virksomheden ledsager således planlæggerne effektivt i processen uden unødvendige gentagelser.

Resultatet: Arkitekter, bygherrer og håndværkere samt boligselskaber får fordel af tabsfri netværksdannelse i BIM-planlægningen, rådgivning direkte i CAD-systemet, digitaliserede projekt- og produktdata og adressatrelevante oplysninger i hele planlægningsprocessen.

SYSTEA sikrer et opdateret og korrekt BIM-indhold - til enhver tid
BIMsystems bruger eksisterende digitaliserede materiale- og produktdata som digitaliseret ekspertise til SYSTEA BIM-indholdet. via linya by BIMsystems vedligeholdelsesmiljøet udvikles disse produktoplysninger til BIM-indhold og oprettes, forvaltes og opdateres med ekspertise i form af regler og logikker af producenten selv. Det betyder, at BIM-indholdet på waya altid er ajourført og kan implementeres af producenten. "Simplifying Facades" bliver således en planlæggerens realitet - for producenter og planlæggere.

Derfor er facadeeksperten nu afhængig af waya fra BIMsystems. Fordi den høje effektivitet og funktionalitet af BIM-systemet for SYSTEA selv er overbevisende: korte gennemløbstider og lille indsats ved oprettelsen af BIM-indholdet gennem vedligeholdelsesmiljøet "linya".

waya er gratis for planlæggere med alle grundlæggende funktioner! Det giver dem og andre byggeinteressenter mulighed for at søge, transformere, konfigurere og placere BIM-indhold fra SYSTEA og samarbejde med partnere i en central datamodel. Installationen er ukompliceret: Når du har downloadet det gratis plugin og installeret det, skal brugerne kun registrere sig én gang gratis. Herefter er waya klar til drift og kan styres direkte fra CAD-systemet.

Flere nyheder

I en tid præget af mangel på arbejdskraft og stadig kortere beslutningsfrister under projektudvik...

Når man tænker på Bauhaus i Berlin, forbinder man det automatisk med Gropius. Med den nye Bauhaus...

06.10.2021 00:00

Krydstogtsterminal Ostseekai
Vellykket kombination af gammelt og nyt