Katalog

Systea GmbH

06.10.2021 00:10

Krydstogtsterminal Ostseekai

Vellykket kombination af gammelt og nyt

Uanset om det er et prisbelønnet boligkompleks i Danmark, en ekstraordinær museumsbygning i Frankrig eller et vandtårn i Luxembourg - over hele verden vælger bygherrer, arkitekter, planlæggere og facadeinstallatører løsninger fra SYSTEA. Især når det drejer sig om repræsentative bygninger, griber man gerne tilbage på vores højkvalitets og holdbare underbygningssystemer af høj kvalitet. Det viser, at SYSTEA-løsninger kan anvendes til alle typer byggeprojekter, uanset om der er tale om erhvervsbyggeri, boligbyggeri eller offentlige bygninger.

I den nordlige forbindelse til den eksisterende Ostseekai terminal i Kiel havn blev der bygget endnu en terminal på et areal på 3.700 m². Den nye krydstogtterminal er udformet sammen med den eksisterende terminalbygning som en del af et ensemble. Bygningen bliver en afspejling af bevægelserne, da facadens afrundede form opfanger besøgsstrømmenes og gangbroernes linjer og integrerer dem i arkitekturen som integrerede komponenter.
Kendetegnende for facaden er store glasflader, som giver gennemsigtighed, samt buede og usynligt fastgjorte Alucobond-kassetter i loftet og i indgangsområdet. Desuden blev det nedhængte loft designet med flade, synligt fastgjorte Alucobond-paneler.