Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.04.2022 00:04

Masseflowkontrol #redefined

Hurtigt og stabilt, gennemprøvet og præcist

Opdag nu: FLEXI-FLOW-serien fra Bronkhorst High-Tech BV

Et helt nyt niveau af masseflowkontrol....
"FLEXI-FLOW er vores nyeste serie af massestrømsregulatorer. Med dette revolutionerende instrument er vi ikke kun i stand til at måle og regulere gasflow og temperatur, men også måle og regulere opstrøms og nedstrøms tryk i din proces med ét fleksibelt instrument . Dette er fremtiden inden for massestrømningsregulering."

"FLEXI-FLOW er baseret på en helt unik termisk massestrømningsmålingsteknologi, der kombinerer hurtige og stabile chip-sensorer med en gennemførlig og præcis bypass-teknologi. Find ud af, hvordan det kan gavne dig." -Vincent Hengeveld, FLEXI-FLOW Product Manager

Stabil gasflowkontrol til analytisk instrumentering
Gasmassestrømregulatorer er vigtige komponenter i mange analytiske teknikker som f.eks. massespektrometri, kromatografi, atomspektroskopi og forbrændingsanalyse. Kompakte gasflowmålere anvendes f.eks. til at tilføre gasser til en kollisionscelle (reaktionscelle) som en del af en ICP-MS opsætning.

FLEXI-FLOW-gasmassestrømningsmåleren er velegnet til disse processer, hvor der kræves stabil gasstrømsregulering, kompakthed, kort- og langsigtet stabilitet og kompatibilitet med de anvendte gasser.



Flere nyheder

af MASS-STREAM™ gasflowmålere og -regulatorer
Udvidelse af IQ + FLOW®-serien med medieisolerede sensorer

På mange markeder ser vi et skift i retning af miniaturisering. I laboratorier bliver arbejdsplad...