Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.05.2023 05:05

Mindre flowløsninger er tendensen

På mange markeder ser vi et skift i retning af miniaturisering. I laboratorier bliver arbejdsplads f.eks. dyrere og dyrere. Nedskæring og reduktion af fodaftryk ... det er tendensen. Alt sammen med det samme mål; at spare omkostninger.

Hvordan påvirker dette vores flowløsninger? Små flowmålere og kompakte trykregulatorer med minimale dimensioner passer til denne tendens til reduktion af fodaftryk. Derfor designer vi løbende nye produkter med mindre dimensioner.

Hvorfor er det vigtigt at reducere fodaftrykket i flowløsninger?
Da jeg har arbejdet i både biovidenskabs- og analyseindustrien, er jeg inspireret af de stadigt stigende krav til små fodaftryk. Det har været en vedvarende tendens i mange år, at laboratoriearealer er blevet dyrere og dyrere, hvilket har ført til en reduktion af fodaftrykket for flowinstrumenter.

En stærk drivkraft bag fodaftryksreduktion har været NeSSi-systeminitiativet, som kommercielt er kendt som Parker IntraFlow og Swagelok MPC. Bronkhorst's mest kompakte instrumenter, IQ+FLOW-serien, er inspireret af dette initiativ. Med et fodaftryk på 17 mm x 17 mm for de interne byggeklodser - som sensorer og ventiler - er det lykkedes os at holde det endnu mindre end det universelle 1,5" x 1,5" NeSSI-layout.

Kompakte flow- og trykløsninger
Da vi ved, at det er afgørende at reducere fodaftrykket og spare omkostninger på markederne for biovidenskab, bioteknologi og analyse, fortsætter vi med at udvikle produkter, der opfylder disse krav i kombination med den ønskede ydeevne. Et lille fodaftryk af vores flowinstrumenter har været vores fokus i årevis.

Vores nyeste udvidelse af produktlinjen er en del af IQ+FLOW-trykkontrolserien. De nye trykregulatorer med medieisolerede tryksensorer kan håndtere en meget bredere vifte af medier som helium, brint, ilt, methan, fugt, ætsende gasser og brændbare gasser. Få mere at vide om disse trykregulatorer.
IQ+FLOW, kompakt trykregulator

Manifold flow-løsninger til udvidet funktionalitet
Hvis du arbejder på en komplet re-design af dit system, og du har mulighed for at indarbejde nye teknologier, kan du beslutte dig for at bruge manifold flow-løsninger og tilføje mere funktionalitet til dit system.

Analytisk udstyr er et godt eksempel på et komplekst flowsystem, der kan drage fordel af manifoldflowløsninger med udvidet funktionalitet ved at tilføje tryksensorer, flowsensorer, ventiler og mere komplekse flowveje.
Manifoldflowløsninger

Innovation med MEMS-chipteknologi
Størrelsen og funktionen af sensorteknologien er styret af måleprincippets fysiske egenskaber. Så for at ændre fodaftrykket var vi nødt til at se på alternative måleteknologier.

I samarbejde med TNO, den nederlandske organisation for anvendt videnskabelig forskning, har vi designet en række ultrakompakte flowmålere og trykregulatorer, der er bygget op omkring MEMS-chipteknologi (Micro-Electro-Mechanical Systems). Dette gør det muligt for os at tilbyde fuldt funktionelle instrumenter med et minimalt fodaftryk på 20 x 40 mm, hvilket er meget mindre end fodaftrykket for konventionelle flowmålere og trykreguleringsinstrumenter.

Skræddersyede flowløsninger
Flow- og tryksensorer, herunder proportionalventiler, afspærringsventiler og filtre, fås som kompakte elementer, ligesom Lego. Dette giver os mulighed for at tilpasse dine kompakte flerkanalsflow-systemer til dine kompakte flussystemer, præcis som du har brug for dem.

Hvordan kan du drage fordel af dette?

  • Kompakt samling sikrer pladseffektivitet
  • Topmonterede og sideportede moduler, let tilgængelige
  • Ingen kompromiser med hensyn til kontrolfunktionalitet
  • Præ-testede "Plug and Play"-manifold-samlinger, hvilket reducerer kundernes testkrav
  • Analog eller digital kommunikation
Hvis du mener, at en skræddersyet flowløsning vil opfylde dine behov, så lad os vide det og udfordrer vores team.

Flere nyheder

af MASS-STREAM™ gasflowmålere og -regulatorer
Udvidelse af IQ + FLOW®-serien med medieisolerede sensorer

10.04.2022 00:00

Masseflowkontrol #redefined
Hurtigt og stabilt, gennemprøvet og præcist