Katalog

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

Om SITEMA GmbH & Co. KG

Vi er specialisterne
SITEMA er den eneste virksomhed i verden, der udelukkende har specialiseret sig i udvikling og produktion af spændingsanordninger og lineære bremser på runde stænger. Konsekvensen af denne specialisering: SITEMA er en internationalt respekteret partner for maskinproducenter. Vi har specialiseret os i sikring, fastspænding og fi xering af belastninger i aksial bevægelse. Det er et område, hvor vi i mange år har været et førende varemærke i mange år, især med vores SITEMA spændehoveder. Sideløbende med vores brede produktportefølje tilbyder vi unik rådgivning og ekspertise inden for løsningsleverancer, så vi kan imødegå enhver udfordring.

Højeste erfaring
Det var tilbage i 1979, at SITEMA udviklede det første system, der gjorde det muligt at overføre høje bremskræfter fra hydrauliske elevatorer ved friktion direkte på stempelstangen. Denne nye teknologi var grundlaget for den fortsatte udvikling og diversificering til en lang række forskellige spændehoveder. I dag fremstiller SITEMA hydraulisk, pneumatisk, mekanisk og elektrisk drevne spændehoveder til mange forskellige anvendelser.

Cylinderspændeenhed (KFE)

Elektrisk låseenhed

Den elektriske låseenhed KFE anvendes som en trinløs låsning på rundstænger og holder aksialkræfter i begge belastningsretninger uden aksialspil. Den an...

Særlige løsninger til spændehoveder

Hos SITEMA er der intet, der ikke findes!

Fra ekstremt små til meget store spændehoveder til stænger med en diameter på op til 300 millimeter. Uanset om det er udendørs, i minusgrader, unde...

Elektropneumatisk modul (EPM)

Det elektropneumatiske modul EPM fungerer som grænseflade mellem (elektrisk) strømforsyning/styring og et pneumatisk SITEMA-spændehoved.
Alle pneumatiske SITEMA-spændehoveder med et arbejdstry...

Mekanisk ventil-aktuator MVA

Sikre brud på en kæde med den fulde komfort af et pneumatisk SITEMA spændehoved
Når en last skal sikres mod brud på en ophængningsanordning (f.eks. en kæde), bruger mange kunder vores mekanisk...

Stavbefæstelse STB

Stavbefæstelse STB

Sikker forbindelse mellem stang og maskindel
SITEMA-spændehoveder holder sikkert belastninger og kræfter på runde stænger. Derfor er en sikker fastg...

Auto Bleeder

SITEMA Auto Bleeder er specielt designet til brug med et SITEMA spændehoved. Den sørger for, at det hydrauliske system konstant bliver afblæst.
Luftbobler i hydraulikvæsken kan under visse bet...

06.05.2023 00:00

IFPE 2023 Las Vegas, USA
SITEMA og AME udstillede sammen på IFPE 2023 i Las Vegas, USA. Tak til alle, der besøgte os på vores stand.