Katalog

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

Tilbage til listen

Cylinderspændeenhed (KFE) af SITEMA GmbH & Co. KG

Produktforespørgsel  

Elektrisk låseenhed

Den elektriske låseenhed KFE anvendes som en trinløs låsning på rundstænger og holder aksialkræfter i begge belastningsretninger uden aksialspil. Den anvendes, hvor hydrauliske eller pneumatiske løsninger ikke er mulige.

Holdkraften skabes af det gennemprøvede fjederbetjente spændesystem, som det anvendes i SITEMAs hydraulisk eller pneumatisk betjente låseenheder. Ved et fald i styrespændingen eller i tilfælde af svigt i den elektriske forsyning spændes låseenheden KFE automatisk. Derfor er den også velegnet til brug i sikkerhedsrelevante applikationer.

For at betjene låseenheden KFE er det tilstrækkeligt med en forsyningsspænding på 24 V og et styresignal for indgangskommandoen "klemme/frigør".
Låseenheden er selvovervågende og leverer udgangssignaler, som kan anvendes i applikationens styresystem. Disse udgangssignaler informerer om enhedens tilstand ("fastspændt" eller "frigivet") og dens sundhedstilstand.


Produktrådgiver: Carsten Rother

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Klemmeenheder

Særlige løsninger til spændehoveder

Hos SITEMA er der intet, der ikke findes!

Fra ekstremt små til meget store spændehoveder til stænger med en diameter på op til 300 millimeter. Uanset om det er udendørs, i minusgrader, unde...