Katalog

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

Om HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA - din partner til produktionsmaskinen
I 1977 startede HEMA som en lille virksomhed med få medarbejdere i Seligenstadt. I dag arbejder mere end 600 medarbejdere verden over på lokationer i Tyskland, Italien, Rumænien, Kina og USA. Et internationalt netværk af erfarne salgspartnere sikrer tæt kontakt med vores kunder - over hele verden.

Med vores brede produktsortiment tilbyder vi dig en omfattende produktportefølje omkring produktionsmaskinen. Vores portefølje omfatter beskyttelsessystemer, spændings- og bremsesystemer samt visionssystemer.

Beskyttelsessystemer
I over 40 år har vi fremstillet beskyttelsessystemer til maskiner af alle slags. Vi tilbyder dig et bredt produktsortiment af bælge, der fremstilles individuelt efter dine behov, komplette bagvægssystemer, rulledæksystemer og forklæder, spiralfjedre og teleskopiske ståldæksler

Spænd- og bremsesystemer
Vores pneumatiske spænd- og bremsesystemer omfatter produkter til fastspænding af roterende positioner i forskellige virkningsretninger, til hurtig og sikker fastspænding og bremsning af stangbelastninger eller til translatoriske anvendelser til næsten alle lineære føringssystemer.

Visningssystemer
Med vores tredje produktserie, visningssystemer, tilbyder vi maskinsikkerhedsvinduer, roterende vinduer og LED-belysningssystemer.

Desinfektionsanlæg

Vi har udviklet vores HEVI GATE til at desinficere håndtaget på indkøbsvognen hurtigt og nemt. Den enkle betjening af apparatet gør det nemt, bekvemt og uden stor indsats for alle at desinficere in...

Desinfektionsanlæg (Clean-Ice)

En af de største udfordringer i fødevareindustrien, i handel og salg er overholdelse af de relevante hygiejnebestemmelser, især reduktion af skadelige bakterier i produktionen af is.

Cle...

Luftrensningsanlæg (Clean Air)

Vi tilbringer det meste af vores liv indendørs, og det er der, vi indånder mest luft. Indendørs luft kan dog være op til hundrede gange mere forurenet end udendørs luft.

Et voksent menne...

Styresporsafstriber

Værktøjsmaskiners føringsbaner skal holdes fri for spåner og affald. Derfor er afvisere vigtige. Tørrere til føringsbaner er specielt designet til at optage mindst mulig plads.

Disse afvi...

Vores drejevinduer giver frit udsyn
De kraftfulde RotoClamp spændesystemer fra HEMA er ideelle til fastspænding af roterende positioner i akser, borde og drejehoveder på maskiner. Da spændesystemet fungerer efter det fejlsikre princip, spændes akserne hurtigt og med stor kraft, selv i tilfælde af strømsvigt.