Katalog

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

12.08.2021 00:08

RotoClamp - stærk fastspænding til sikker produktion

De kraftfulde RotoClamp spændesystemer fra HEMA er ideelle til fastspænding af roterende positioner i akser, borde og drejehoveder på maskiner. Da spændesystemet fungerer efter det fejlsikre princip, spændes akserne hurtigt og med stor kraft, selv i tilfælde af strømsvigt.

Sikre og præcise produktionsprocesser med pneumatiske spændesystemer fra HEMA
Mange maskiner og systemer i den industrielle produktion har akser og spindler, der skal spændes sikkert i forskellige arbejdspositioner. Til disse applikationer tilbyder HEMA RotoClamp: et roterende spændesystem, der også kan bruges som fejlsikret enhed. RotoClamp er kendetegnet ved høje klemkræfter ved relativt lave driftstryk. Dette er muligt på grund af det pneumatiske funktionsprincip for spændesystemet, som er baseret på en fjederakkumulator. Ved at udluftning af det indre fjedermembrankammer og udluftning af det ydre fjedermembrankammer aflastes membranen. Som følge heraf deformeres spændingselementet elastisk i området omkring spændingsfladen og presser på den aksel, der skal fastgøres. Om nødvendigt kan klemkraften øges yderligere ved at tilføre yderligere trykluft til det ydre fjedermembrankammer ved hjælp af booster-funktionen.

I tilfælde af trykfejl spændes aksen straks fast (fail-safe-version). Reaktionstiden er særlig kort takket være pneumatikken. Ekstremt korte fastspændingstider kan opnås med hurtigudløsningsventilen og hurtigudløsningsfastgørelsen, der er monteret direkte på fastspændingsmekanismen. RotoClamp fås i en version med indvendig og udvendig fastspænding og er kompatibel med alle akselstørrelser, der almindeligvis anvendes i industrien.
TILBAGE

Flere nyheder

Vores drejevinduer giver frit udsyn