Katalog

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

Om Hans Körber GmbH

KÖRBER står for specialiserede kompetencer, kvalitet, kundenærhed og pålidelighed - på det solide fundament af en familievirksomhed, der tilhører den tyske "mittelstand". Det er de værdier, der styrer vores daglige aktiviteter.

Vores mangeårige tilstedeværelse på markedet har givet os specialistkompetencer, som ikke kun afspejles i vores uovertrufne produktkendskab, men også i vores viden om kundernes anvendelsesmuligheder og om markedet generelt.

Kvaliteten af vores produkter er ikke tilfældig, men snarere resultatet af kombinationen af vores produktkendskab med vores medarbejderes høje kvalifikationsniveau og de høje tekniske standarder i vores processer.

Vi koncentrerer os om vores kunders behov. Nærhed og konstant dialog gør det muligt for os at forstå deres applikationer og udfordringer - og vi står altid til rådighed som problemløsere.

For os betyder pålidelighed samarbejde med partnere, som er troværdige og fair i deres kommercielle aktiviteter. KÖRBER har fremmet denne form for samarbejde i mere end 100 år - med kunder, leverandører og medarbejdere.

KÖRBER-mærkets succes skyldes den iværksættertradition, der ligger i en uafhængig familievirksomhed, for hvem konsekvens og ansvarlighed er centrale punkter i virksomhedskulturen. Det garanterer vi med vores navn - både i dag og i fremtiden.

Særlige løsninger

De specifikke krav til et projekt kan antage mange former. Vores viden om markedet kombineret med vores kompetencer og erfaring gør os til din ideelle partner for allround-løsninger til dine projek...

Reverseringshætte

Vi kan producere alt, hvad der kan hjælpe dig med at løse dit problem - fra afgreningsbøjler fremstillet efter fabriksstandarder over afgreningssadler, flangekanter, t-bøjler og reverseringshætter...

Rørbøjearbejder

Vi kombinerer fordelene ved en fabrik med vores industrielle produktion. Vores kunder får specialfremstillede produkter i samme høje kvalitet som store serier.

Overflade- og varmebehandling

Yderligere varmebehandlinger (såsom normalisering eller hærdning) udføres i vores moderne, MPA-overvågede udglødningsovn

Varmebehandlinger

Særlige teknikker som f.eks. overflade- og varmebehandlinger kan anvendes efter dine specifikke krav.

Yderligere varmebehandling (normalisering, hærdning) udføres i vores moderne glødeov...

I en stadig mere kompleks verden er det nødvendigt med konstante forandringer for ikke at miste k...