Katalog

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

30.05.2023 13:05

Ny brandidentitet: Velkommen til KÖRBER Fittings

I en stadig mere kompleks verden er det nødvendigt med konstante forandringer for ikke at miste kontakten.

Vi gør nu denne forandring synlig - med vores nye virksomhedskommunikation. Hele KÖRBERs udseende er blevet grundlæggende moderniseret og gjort klar til fremtiden fra februar 2023.



Med et revideret brandnavn, et nyt optimeret logo samt en ny skrifttype vil branddesignet også være optimeret til især digitale medier.Verden ændrer sig Vores verden bliver stadig mere kompleks. Sociale, politiske og økonomiske forandringer er en integreret del af vores liv. Vi skal tilpasse os til nye ting næsten hver dag.


Og hvis vi ikke følger med tiden, mister vi hurtigt forbindelsen ... ...

og vi ændrer os med den. KÖRBER er også i konstant forandring. Produkter og tjenester bliver videreudviklet, en ny virksomhedsledelse er ved at forme fremtiden. Denne form for konstant forandring er afgørende, og vi tager aktivt fat på den for at forme en succesfuld fremtid.



Vi gør nu denne forandring synlig - med en ny virksomhedskommunikation.Nyt udseende Det første, du helt sikkert vil lægge mærke til, er vores nye logo og det reviderede varemærke. Sidstnævnte er blevet tilpasset og indeholder nu også navnet på produktkategorien: Fittings. Dermed ønsker vi at skærpe vores profil og understrege bredden i vores produktportefølje. Ordmærket er sat i skrifttypen "Barlow". Den er afledt af DIN-standardskrifttypen og formidler vores krav om pålidelighed, præcision og kvalitet - på typografisk vis. Vores signet blev videreudviklet på en evolutionær måde: Afstande og mellemrum er blevet optimeret, og bueformningen er blevet korrigeret, så det nu er teknisk set mere præcist. Taglinen med brandclaimet er fremover sat i en skrifttype med skriveskrift. Dette udtrykker vores personlighed og vores håndværksmæssige ekspertise.


I vores familievirksomhed arbejder engagerede mennesker, som er ansvarlige for fremstilling, kvalitetssikring eller processer. ...

dokumenteret kvalitet. Men moderniseringen er ikke begrænset til vores mærkeidentitet. Meget har ændret sig i de mere end 65 år, som virksomheden har eksisteret. De høje standarder, som vi sætter for kvaliteten af vores arbejde, er fortsat vokset.



Vi holder fast i dette gennemprøvede koncept for at blive endnu en lille smule bedre. "Værdier kan kun bevares gennem forandring" - Richard Löwenthal (1908-91), tysk-engelsk publicist og politolog