Katalog

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Om Arno Arnold GmbH

ARNOLDs virksomhedshistorie begyndte i 1864 som producent af bandonions, det klassiske tangoinstrument. Siden reetableringen i 1949 har Arno Arnold udviklet sig til en af de førende producenter af fleksibelt beskyttelsesudstyr til industrianlæg.

Virksomheden udvikler, designer og fremstiller beskyttelsesdæksler med stor omhu og ansvar for kvalitet "Made in Germany".

For ARNOLD-teamet er det både en udfordring og en forpligtelse at fremstille tekniske produkter af høj kvalitet og holde trit med ændringerne i branchen og de internationale kunders forventninger. Mange patentansøgninger, brugsmodeller og industrielle ejendomsrettigheder, såsom Strapano, Fix&Finish, Catena, Curvelet, Wings, Winglet og senest Elegano, alle maskinafskærmninger, der er yderst fleksible og sikre til en bred vifte af anvendelser i maskiner og bearbejdningscentre, såvel som i bilindustrien og medicinsk teknologi, er bevis på virksomhedens innovative styrke.

De innovative beskyttelsesdæksler kombinerer fleksibilitet, funktionalitet og robusthed i lige høj grad. Maskiner og systemer med "Arnold inside" kan arbejde med konstant præcision, fordi man undgår lange nedetider eller høje reservedelsomkostninger.

Forlængerlås (QuickStep)

QuickStep fungerer som et udtræksstop og fastgøres til forskellige segmenter af et beskyttelsesdæksel. QuickStep kan også bruges til at fastgøre andre optioner, såsom vores patenterede teleskopiske...

Energiføringskæder (Catena)

Catena er et selvbærende, fleksibelt styresystem, der kan installeres i bevægelige beskyttelsesdæksler til lodrette applikationer eller i tagdæksler.

Det blev udviklet af ARNO ARNOLD bas...

Styresystemer og muligheder

Styresystemer konstrueres efter kundens specifikationer. Vi hjælper dig gerne med at designe den optimale tilpasning/konfiguration af styringsgeometrien.

Sensorer

Mulige sensorer til Connected Cover

  • Accelerationssensor: f.eks. til at klassificere og kvantificere de udførte slag og dermed bestemme graden af sli...

Når der kræves sikkerhed i automatisering, bruges der ofte maskinindkapslinger, dvs. ekstra besky...

ArnoPure tilbyder en balance mellem beskyttelsesfunktion, høj løbevenlighed og lang...