Katalog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Om Stäubli Electrical Connectors AG

Vi tilbyder teknologisk avancerede kontaktløsninger; det alsidige udvalg af industrielle stik er designet til strenge krav i industrielle miljøer. De har den laveste kontaktmodstand og tilbyder samtidig ekstremt høj strømtæthed. Vores konnektorer anvendes i en række forskellige applikationer som f.eks. elproduktion og distribution, automatiserede samlebånd, maskinstyringssystemer og andre krævende applikationer.

Alle vores produkter drager fordel af MULTILAM-teknologiens unikke ydeevne. Blandt de utallige typer af elektriske stik fra signalstrømme op til ekstremt høje strømme skiller MULTILAM sig ud på grund af deres fremragende ydeevne. MULTILAM, hjørnestenen i Stäubli-kontaktteknologien, har praktisk talt ubegrænsede anvendelsesmuligheder på grund af sin designfleksibilitet og avancerede funktioner.

Om Stäubli

Stäubli tilbyder innovative mekatroniske løsninger inden for tre kerneområder, herunder konnektorer, robotteknologi og tekstiler. Stäubli blev grundlagt i 1892 og er i dag en international koncern med hovedsæde i Pfäffikon, Schweiz, med mere end 5.500 medarbejdere på verdensplan. Stäubli er til stede i 29 lande med produktionsvirksomheder, salgs- og servicedatterselskaber og suppleres af agenter i 50 lande.

Tekstilmaskiner

Stäubli fremstiller højhastighedstekstilmaskiner og tilbyder løsninger, der er tilpasset den enkelte brugers behov. Vores maskiner og tilbehør omfatter automatiserede væveforberedelsessystemer...

Vævning af rammer

Stäubli har fremstillet højhastighedsrammevævemaskiner siden 1892. Dets fagningsmaskiner og tilbehør, herunder cam motions og rotary dobbies samt højtydende selebevægelser og quick links, dækk...

Jacquardmaskiner

Stäubli's omfattende sortiment af Jacquardvævemaskiner har et bredt udvalg af anvendelsesmuligheder for dem, der kræver fremragende vævekvalitet og høj produktion. Anvendelsesområderne omfatte...

SSA Terminals, LLC har taget 33 terminaltraktorer i brug, som er designet til nul-emissions elbiler med fuldautomatiske højkapacitets hurtigopladningsstik (QCC).
Fransk væveri investerer i Stäubli for at opfylde ESG-krav
Den markedsledende MC4-portefølje af Stäubli PV-stik omfatter nu også en tilslutningsløsning med DC-tilslutning til batterioplagringssystemer kaldet MC4-Evo stor.