Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tilbage til listen

Spændingskontrollør (KP-Test 5) af PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktforespørgsel  

Når der arbejdes på elektriske systemer, er sikring af personers sikkerhed og forebyggelse af skader på ejendom højeste prioritet. Det er vigtigt at være helt sikker på, at der ikke er spænding til stede. PFISTERER-spændingsdetektorer kombinerer maksimal pålidelighed og brugervenlighed i én enhed. KP-Test 5-familien er et resultat af vores årtiers erfaring med udvikling af sikkerhedsudstyr med praktisk fokus.

Pålidelig selvtest
Spændingsdetektorer i KP-Test 5-serien udfører en automatisk selvtest, når de tændes. Spændingsdetektoren giver kun et klar-signal, hvis denne test er vellykket, og enheden fungerer korrekt. Brugeren kan således være helt sikker på, at spændingsdetektoren fungerer, som den skal. En referencemåling er ikke nødvendig.

Dobbelt sikkerhed
En tydelig angivelse af testresultatet er afgørende for at undgå ulykker. Derfor anvender PFISTERER det gennemprøvede dobbelte visuelle og akustiske signaleringssystem i KP-Test 5. Hvis der ikke er nogen driftsspænding til stede, viser detektoren et grønt kontinuerligt lys uden signaltone. Men hvis "driftsspænding er til stede", blinker seks røde lysdioder, og der lyder en signaltone.

Udstyret til enhver opgave
Uanset om det er i snævre rum eller udendørs, i solskin eller regn, sne eller frost - KP-Test 5 leverer pålidelige resultater under alle miljøforhold. Ekstra kraftige lysdioder sikrer et klart synligt signal - selv mod skarpt lys eller i stærkt sollys. Det akustiske signal kan høres tydeligt selv i støjende eller blæsende omgivelser på grund af dets lydstyrke og frekvensområde.

Den rigtige enhed til alle anvendelser
KP-Test 5-familien tilbyder den rigtige spændingsdetektor til alle anvendelser. Mellem- eller højspænding, veksel- eller jævnstrøm til brug på luftledninger, koblingsudstyr, i understationer eller på jernbanesystemer. Alle enhederne tilpasses individuelt til vores kunders krav. PFISTERER tilbyder løsninger til alle spændingsniveauer fra 1 til 420 kV vekselstrøm.

Fordele
  • Pålidelig selvtest
  • Ingen referencemåling nødvendig
  • Tydelig signalering
  • Visuelt og akustisk signal
  • Anvendelse i al slags vejr
  • Testet i henhold til EN 61243-1
  • Flersproget mærkning af anordningen

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Spændingskontrollør

Afstandsspændingstester til jernbane- og EVU-applikationer (KP-Test 5D dual )

Før reparations- og vedligeholdelsesarbejde skal de fem sikkerhedsregler overholdes. En af disse er: "Kontrollér, at der ikke er spænding". Dette kræver udstyr, der tydeligt og pålideligt viser spændi...