Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Tilbage til listen

Afstandsspændingstester til jernbane- og EVU-applikationer (KP-Test 5D dual ) af PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Produktforespørgsel  

Før reparations- og vedligeholdelsesarbejde skal de fem sikkerhedsregler overholdes. En af disse er: "Kontrollér, at der ikke er spænding". Dette kræver udstyr, der tydeligt og pålideligt viser spændingstilstanden. KP-Test 5-serien fra PFISTERER opfylder de højeste sikkerhedsstandarder på verdensplan og tilbyder den rigtige løsning til enhver anvendelse. Nu er der også en kontaktfri løsning, den nye KP-Test 5D dual.

KP-Test 5D dual spændingsdetektoren fungerer efter feltprobeprincippet. Feltproben registrerer det elektriske felt, der omgiver spændingsdetektoren. En evalueringsenhed overvåger feltstyrken. Hvis den overskrider en defineret tærskelværdi, viser spændingsdetektoren "driftsspænding til stede". Hvis værdien ikke nås, signalerer enheden, at der ikke er nogen spænding til stede.

Sikkerhed med lys og lyd
Som alle medlemmer af KP-Test 5-familien udfører KP-Test5D dual en pålidelig selvtest, når den tændes. Testresultatet angives via det gennemprøvede dua lsystem, der består af et visuelt og et akustisk signal. Desuden gør et proportionalt akustisk advarselssignal det klart, når KP-Test 5D dual nærmer sig en strømførende leder - på et tidligt tidspunkt, før den egentlige reaktionstærskel er nået. Det fungerer ved at give lydsignaler med aftagende intervaller, ligesom en bakgearssensor i et køretøj.

Overalt og i alle vejrforhold
Uanset om det er i regn, tåge eller temperaturer mellem -25 °C og +70 °C, registrerer KP-Test 5D dual pålideligt og sikkert spænding under alle forhold. Ekstra kraftige lysdioder sikrer et klart synligt signal - selv mod skarpt lys eller i stærkt sollys. Det integrerede akustiske signal kan høres tydeligt, selv under støjende miljøforhold - f.eks. i vind på højspændingsmaster.

Nem håndtering
Med en samlet længde på under en meter og en vægt på 1.080 gram er KP-Test 5D dual let at håndtere i enhver situation - uanset om det er i brug på et tårn eller under transport i den ergonomiske taske med skulderrem. Derfor giver spændingsdetektoren ekstra sikkerhed i daglig brug.

To testområder
KP-Test 5D dual har en fremragende fleksibilitet til specifikke anvendelser. Den har to koblingsniveauer til testning af forskellige spændinger og frekvenser. Samtidig er der forskellige enhedstyper til brug i jernbane- og transmissionsnetværksscenarier. Således kan spændinger fra 110 kV ved 16,7 Hz eller 110 kV 50 Hz op til 420 kV 50 Hz klart detekteres.

Fordele
  • Pålidelig selvtest
  • Tydelig signalering
  • Visuelt og akustisk signal
  • Proportionelt akustisk advarselssignal
  • Let og kompakt
  • Anvendelse i al slags vejr
  • Testet i henhold til DIN VDE V 0682-417
  • Links til produkt ca

Produktforespørgsel  

Flere produkter i området Spændingskontrollør

Spændingskontrollør (KP-Test 5)

Når der arbejdes på elektriske systemer, er sikring af personers sikkerhed og forebyggelse af skader på ejendom højeste prioritet. Det er vigtigt at være helt sikker på, at der ikke er spænding til st...