Katalog

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Løftebagsmæk af Dautel GmbH

Produktforespørgsel

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT kombinerer de væsentlige systemfordele fra DAUTEL SLIDER DS VA til normale opbygninger - høj lasteevne, stor platform, vedligeholdelsesvenligt design og sikker drift - med det plads- og vægtbesparende design fra DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT XXL til C782-volumenvekselladebiler med lav kobling ved en parkeringshøjde på 970 mm.Tekniske data:

- Bæreevne 1500 kg med lastcenter 800 mm, eller 2000 kg med 600 mm, i forhold til platformens start, center.

- 2-delt stål/aluminiumsplatform længde 1620 mm, 1720 mm og 1820 mm, bredde 2400 mm. Nem udfoldning af aluminiumsplatformspidsen med hånden understøttet af en torsionsfjeder.

- Platformen kan udstyres med en overkørselsprofil til kassevogne/platforme eller en overkørselsplade til BDF-vekselvogne.

- Afhængigt af monteringssituationen leveres den eksterne styring i form af DAUTEL-plastboksen eller i en pladsbesparende Z-profil.

- Passer til lastvogne med en rammebredde på 750 mm - 790 mm og 837 mm - 867 mm.

- Lastvognsrammen skal være tilspidset afhængigt af fastgørelsessituationen.

- Drivaggregatet er monteret mellem bagakslen og DAUTEL SLIDER på lastvognsrammen.

- I tilfælde af lav læsse-/parkeringshøjde kan det være nyttigt at integrere baglygterne i stålplatformsdelen i form af LED-lys inkl. nummerpladeholder. Der kræves en godkendelse i henhold til StVZO § 70, en forkobling til blinklysene og en parametrisering af lastbilens elektriske installationer. Ikke inkluderet i leveringsomfanget/prisen.

- Ståldele katodisk dyppemalet RAL 9005 sort.

- Teknisk koordinering med DAUTEL er generelt nødvendig.

Produktforespørgsel

Flere produkter i området Løftebagsmæk

Løftebagsmæk

Optimal frihøjde og hældningsvinkelFor eksempel med 3,5 t akselafstand 4325 mm, frihøjde med max. belastning ca. 115 mm, hældningsvinkel ca. 9°.

Robust aluminiumsplatform med meget flad...

Løftebagsmæk

DAUTEL SLIDER er en horisontal bagagelift med en enkelt eller dobbelt foldet platform. Den er uafhængig af fast lastudstyr og er med sin store platform det perfekte læsesystem til transportvirksomh...

Løftebagsmæk

På grund af DAUTEL LIFTER's geniale konstruktion med en trykforstærker til automatisk vippning af platformen på jorden er det også muligt at montere den med et kort udhæng i forbindelse med stejle...