Katalog

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Tilbage til listen

Løftebagsmæk af Dautel GmbH

Produktforespørgsel

På grund af DAUTEL LIFTER's geniale konstruktion med en trykforstærker til automatisk vippning af platformen på jorden er det også muligt at montere den med et kort udhæng i forbindelse med stejle monteringsvinkler. Det er teknisk set ikke nødvendigt med en særlig udformning af traileren. "Clamp on"-monteringen sparer arbejdstid og sparer montering af en ophængning på eller mellem chassisrammen.

Monteringen kan udføres afhængigt af traileren eller sættevognens rammekonstruktion:

Skruet fast til en eksisterende ophængning i chassiset.
RUCK-ZUCK-montering, der kan skrues fast til de nederste langsgående bjælkebånd på et I-bjælke-rammespor 980 eller 1300 mm, med "clamp-on" (europæisk patentanmeldt). Den variable skruefastgørelsesteknik uden svejsning og boring muliggør montering uden ophængning og uden ommaling.
En fugtfølsom kodningsafbryder i den eksterne styring slår strømforsyningen til DAUTEL LIFTER til eller fra og beskytter dermed lasten mod uautoriserede personer.

Produktforespørgsel

Flere produkter i området Løftebagsmæk

Løftebagsmæk

Optimal frihøjde og hældningsvinkelFor eksempel med 3,5 t akselafstand 4325 mm, frihøjde med max. belastning ca. 115 mm, hældningsvinkel ca. 9°.

Robust aluminiumsplatform med meget flad...

Løftebagsmæk

DAUTEL SLIDER er en horisontal bagagelift med en enkelt eller dobbelt foldet platform. Den er uafhængig af fast lastudstyr og er med sin store platform det perfekte læsesystem til transportvirksomh...

Løftebagsmæk

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT kombinerer de væsentlige systemfordele fra DAUTEL SLIDER DS VA til normale opbygninger - høj lasteevne, stor platform, vedligeholdelsesvenligt design og sikker drift -...