Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.07.2024 01:07

ZEISS CALYPSO 2024

Nye funktioner

Optimer din kvalitetskontrol: ZEISS CALYPSO er din universelle software til dimensionel metrologi. Løs dine udfordringer endnu nemmere og hurtigere med de nyeste funktioner, som du vil modtage med dette års opdatering: Alle opdateringer og servicepakker til ZEISS CALYPSO er inkluderet i ZEISS' softwarevedligeholdelsesaftale.

Moderne teknologi

CALYPSO er nu tilgængelig som en 64-bit version og kan derfor understøtte dig på alle aktuelle operativsystemer. Dette øger ydeevnen for dit målesystem.


PMI-import med nyt form- og positionsbibliotek

I CALYPSO 2024 kan du oprette inspektionsplaner ud fra produkt- og produktionsinformation (PMI) baseret på det nye form- og positionsbibliotek. Den stærke kombination af PMI og det nye bibliotek giver dig mulighed for at arbejde endnu hurtigere og mere produktivt.

Forbedringer i optisk måling
Med den nye refleksionskorrektion øger softwaren robustheden af kantdetektering ved at reducere indflydelsen af overfladeforfining. Desuden giver mosaikfunktionen dig en ny mulighed for at skabe et stort billede ud fra forskellige billeder.

4-akset scanning
Med dette års udgave understøtter CALYPSO kombinationen af ZEISS LineScan og et drejebord til 4-aksede målinger. Dette reducerer antallet af RDS-positioner, der kræves for at udføre måleopgaver. Reorientering af sensoren kan dermed undgås, og du kan nu udføre måleopgaver hurtigere og med højere ydeevne.

Flere nyheder

Fra pulver til additivt fremstillede komponenter

15.08.2024 01:05

ZEISS MMZ 1 bord
Kompakt løsning til store arbejdsemner



Fra pulver til additivt fremstillede komponenter Additiv fremstilling giver et stort...

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop og måleinstrument i ét

"Selv en lille metallisk smudspartikel kan forårsage betydelig skade i vores højtydende motorer",...

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop og måleinstrument i ét