Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

Kundetilpassede stansede og bukkede dele - hængsler og forbindelseselementer af enhver art fra August Vormann GmbH

Kundetilpassede stansede og bukkede dele - fra tegning til færdigt produkt

Ud over produktion og salg af omfattende standardserier tilbyder VORMANN også fremstilling af skræddersyede hængsler og forbindelseselementer i henhold til kundens krav. I løbet af virksomhedens mere end 150-årige historie har vi ikke kun tilegnet os den nødvendige viden til dette, men også de relevante maskiner til stanse- og bukketeknologi.

Ud over vores konstruktionsafdeling har vi vores egen værktøjsafdeling og er derfor i stand til at realisere kundekrav hurtigt og fleksibelt

 

Kvalitetskrav til vores stansede og bukkede dele - fra prototype til serieproduktion

Et af vores ledende principper er altid at opfylde vores kunders krav og vores egne kvalitetskrav i højeste grad. Hver produktionsdel overvåges af vores kvalitetssikringsmedarbejdere fra den første prototypeprøve til starten af serieproduktionen.

Målet for vores QA-afdeling er at arbejde sammen med vores teknikere og de relevante afdelinger hos vores kunder for at bringe hvert nyt produkt til serieproduktionsberedskab. Produktionen starter først efter din endelige godkendelse

Belægninger til stansede og bukkede dele - holdbare - robuste - vejrbestandige

Efter færdiggørelsen kan vi også give din individuelle komponent den ønskede finish.

Pulverlakering
I vores eget pulverlakeringsanlæg kan vi lakere de stansede dele i alle RAL-farver samt i specialfarver.

Inden lakeringen affedtes og fosfateres delene. Pulveret, der består af polyester eller epoxyharpiks, påføres derefter med en lagtykkelse på 80 til 10 µ ved hjælp af en elektrostatisk proces og bages. Indbrændingsprocessen smelter pulveret på overfladen og danner et tæt, vejrbestandigt plastlag.

Vi kan pulverlakere bart stål, galvaniseret og varmgalvaniseret stål samt rustfrit stål. De maksimale dimensioner for emnerne er 1.800 x 1.000 x 450 mm.

Andre overfladebehandlinger
På anmodning eller afhængigt af krav eller nødvendighed kan vi også realisere alle andre tekniske overflader til de stansede dele, der produceres via en af vores mangeårige pålidelige partnere, såsom
  • Kromatering
  • Galvanisering
  • Varmgalvanisering
  • Fornikling
  • Dyppebelægning (f.eks. KTL)

Vejen til dine skræddersyede stansede og bukkede dele - fra det første udkast til den endelige testrapport

Vores højeste prioritet er vores kunders tilfredshed. Derfor tager vi dig med gennem hele produktionsprocessen og tilbyder et gennemsigtigt indblik, fra udvikling og design til produktion, inklusive overfladebehandling.

Når vi har fået til opgave at producere dine kundetilpassede stansede og bukkede dele, fremstiller vi de nødvendige værktøjer, f.eks. enkle stanseværktøjer til adskillelse af snit, stanse- og bukkeværktøjer eller komplekse progressive matricer. Derefter fremstiller vi udgangsprøver under serieproduktionsforhold og sender dem, inklusive en testrapport.

Serieproduktion finder først sted i vores virksomhed, når du er tilfreds og har givet din godkendelse.

Flere nyheder

Formning i progressive værktøjer
for større økonomi...

De værktøjer, der udvikles og konstrueres i vores interne værktøjsv&ael...