Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

Stemplede og bøjede dele fra August Vormann GmbH & Co. KG

De værktøjer, der udvikles og konstrueres i vores interne værktøjsværksted, sikrer sammen med vores moderne automatiske stansemaskiner, at vi kan tilbyde kundespecifikke produktkrav af højeste kvalitet, lige fra enkle stansede dele til kompliceret stanse-bøjningsteknologi.

Eventuelle fejl og fejlårsager af forskellig art, der kan opstå under udviklingsprocessen, kan identificeres og elimineres på et tidligt tidspunkt ved hjælp af vores kvalitetsstyringssystem. Stempelbukketeknologi med kvalitetsgaranti!

Geometrien bestemmer processen
Bøjning af metalliske materialer er en formningsproces, der anvendes til at bringe flade dele ind i en bestemt geometri. Denne formning udføres hovedsagelig med bukkeværktøjer, der er specielt fremstillet til denne proces på hydrauliske presser.

Normalt er metalpladerne vinklede, men afhængigt af geometrien af det produkt, der skal fremstilles, og tegningsspecifikationen kan der også udføres flere på hinanden følgende bukke- eller stemplingstrin på denne del.

Stempletog bøjet teknologi - individuelle produkter til vores industripartnere
På grund af deres alsidighed er stemplede og bøjede dele blandt de mest anvendte komponenter. Fra simple fjederhængsler til bagagebokse over holdere til elevatordøre, lukkestænger til skydedøre, samlestænger af kobber og mange andre individuelle stempel- og bukkedele til samling af komplekse underenheder ved hjælp af yderligere bearbejdningstrin som svejsning, nittening, skrue osv. producerer VORMANN stempel- og bukkedele.

VORMANN fremstiller stanse- og bukkedele til forskellige brancher som f.eks. bilindustrien, elindustrien, møbelindustrien, medicoteknik, lager- og transportørteknik og mange andre.

Flere nyheder

Kundetilpassede stansede og bukkede dele - fra tegning til færdigt produkt...

Formning i progressive værktøjer
for større økonomi...