Katalog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

18.01.2023 10:01

MTM Power®-måling Mellenbach

AC/DC står oprindeligt ikke for et kendt hardrockband, men for den mest almindelige form for konvertering af elektrisk energi på verdensplan fra vekselstrøm til jævnstrøm. Da elektriciteten begyndte sin sejrsgang i begyndelsen af det 20. århundrede, var der en såkaldt elektricitetskrig mellem jævnstrøms- og vekselstrømsnettene og deres respektive hovedpersoner, Edison og Westinghouse. I sidste ende vandt vekselstrømsnettene og dermed veksel- og jævnstrømsstrømforsyningerne sejr og har været den dominerende forsyningsform i mere end 100 år. De store fordele ved vekselstrøm er, at den let kan ændres med hensyn til spændingsniveauet og at den er let at omstille. Med transformere er det muligt at generere høje spændinger og dermed at transportere og distribuere store mængder energi over lange afstande. Lokalt kan transformere så bruges til at levere mindre farlige, lavere spændinger til belysning og motorer.

Med den stigende udbredelse af elektroniske kredsløb, der kræver jævnspænding til deres drift, opstod behovet for at konvertere vekselspænding tilbage til jævnspænding. Enheder, der kortlægger denne elektriske funktion, har mange forskellige navne afhængigt af anvendelse og placering - strømforsyning, ensretter, strømforsyning og AC/DC-konverter er blot nogle få eksempler. Anvendelsesområderne er brede: AC/DC-moduler anvendes ikke kun i industrien, men findes også i alle computere og fjernsyn samt i LED-belysning. Hos MTM Power® finder du et bredt udvalg af forskellige produkter til optimal AC/DC-strømforsyning i industrien - fra lavspændingsmoduler til plug-in strømforsyninger.
Optimal strømforsyning med AC/DC-strømforsyninger fra MTM Power®
Inden for hele anvendelsesområdet for elektronisk strømforsyning er der fokus på pålidelighed og holdbarhed. Brugen af enheder, der er afhængige af en AC/DC-strømforsyningsenhed, skal være garanteret døgnet rundt. Derfor er vores AC/DC-moduler kendetegnet ved moderne kredsløbstopologier og opfylder alle relevante sikkerhedsnormer samt EMC-standarder. I vores sortiment finder du bl.a. strømforsyningsenheder til decentral strømforsyning af en lang række industrielle applikationer. Den anvendte BPC-teknologi - den såkaldte bundpladekøling - gør det muligt at aflede varmetabet specifikt via bundpladen. Dette øger enhedernes forventede levetid. Disse robuste og vedligeholdelsesfrie AC/DC-strømforsyninger er særligt velegnede til brug i følsomme elektroniske delsystemer.

Flere nyheder

Takket være en særlig unik vakuumindkapslingsteknologi er MTM Power-strømforsyningsmodulerne helt...

Er du på udkig efter en strømforsyningsløsning til direkte brug "på maskinen"?

DC/DC-omformerne i serien PCMDS550-FT er skræddersyet til at opfylde kravene inden for gaffeltruc...