Katalog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

03.10.2021 05:10

Robust, billig, pålidelig - DC/DC-konverter PCMDS550-FT til gaffeltrucks

DC/DC-omformerne i serien PCMDS550-FT er skræddersyet til at opfylde kravene inden for gaffeltruckteknologi. Højeste kvalitet og sikkerhed er af særlig stor betydning, når der anvendes strømforsyninger i disse applikationer. Som bindeled mellem forsyningssystemet og de elektroniske delsystemer stilles der ekstremt høje krav til dem med hensyn til deres pålidelighed. På grund af det gode pris-ydelsesforhold og de fremragende tekniske data anvendes disse omformere dog i stigende grad i stationære og industrielle applikationer.

Den nye PCMDS550-FT-serie kan anvendes fleksibelt. De nominelle indgangsspændinger er 48 V, 80 V og 96 V. Det eksisterende indgangsfilter beskytter enhederne mod de typiske transienter, der forekommer i elektriske systemer på monobordet. Standard udgangsspændingerne er 12 V og 13,8 V.

De lave Ripple & Noise-værdier kombineret med en høj udgangsspændingskonstant garanterer en pålidelig drift af alle tilsluttede forbrugere. Andre afgørende egenskaber er kortslutningsmodstand, transientbeskyttelse, isolationsmodstand på 1,18 kVAC prim.-sek. og et temperaturområde på -25 ...+50 ° C.

PCMDS550-FT er konstrueret i et aluminiumskabinet med et kompakt design (189 x 115 x 60 mm). Det termiske koncept for disse vakuumindkapslede DC/DC-konvertere giver en optimeret varmeafledning af alle effekthalvledere ved termisk kobling til bundpladen. Det indkapslede design gør det muligt at installere dem på køretøjer uden affjedring eller uden luftdæk med de højeste stød- og vibrationsbelastninger. Tilslutningen sker ved hjælp af et 4-polet FEP-flad stik. Enhederne er CE-kompatible og forberedt til beskyttelsesklasse 2.

Flere nyheder

Med vakuumindkapslet teknologi fokuserer MTM Power på indkapslede, robuste, langtidsholdbar...