Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

16.11.2022 03:11

Nexofox BGE 5510 dPro gør enhver motor til en smart motor

Under nexofox-paraplyen kan den eksterne elektronik BGE 5510 dPro anvendes til alle motorer uanset producent. Nexofox er Dunkermotoren's IIoT-mærke og er dermed en del af AMETEK. Elektronikken understøtter alle gængse kommunikationsgrænseflader, herunder CANOpen, PROFINET, EtherCAT og Ethernet/IP samt sikkerhedsfunktioner som STO.

Desuden kan alle nexofox-funktioner anvendes til alle typer og mærker af BLDC- og DC-motorer, hvilket gør enhver motor til en smart motor. Standard nexofox-funktioner omfatter MotionCode som et gratis programmeringsværktøj og IIoT-funktioner som f.eks. cloud-baseret tilstandsovervågning med SmartDiagnostics. Dette gør det muligt at implementere omfattende applikationer direkte på selve styringerne. Et eksempel er ZeroPLC, hvor navnet siger det hele - hele applikationen er implementeret direkte på BGE 5510 dPro med MotionCode, hvilket reducerer bustrafikken og i nogle applikationer gør en separat PLC overflødig - ZeroPLC betyder således ofte også nul omkostninger.

Et kig ind i den nærmeste fremtid lover endnu mere - både på software- og hardwaresiden. I softwareafdelingen er udvidelser til SmartDiagnostics allerede klar til at blive frigivet, f.eks. interaktion mellem styring og SmartphoneApp eller endda et fjernoscilloskop. Udvidelsen af MotionCode-udviklingsmiljøet med flere og flere nye funktioner, som vil gøre programmeringen endnu nemmere, bliver også drevet støt fremad. Med hensyn til hardware er BGE 5560 dPro med et effektområde på op til 60 A kontinuerlig strøm samt passende modulløsninger til begge controllere allerede blevet annonceret og forventes at blive lanceret allerede i 2023. På denne måde kan et endnu bredere effekt- og applikationsspektrum dækkes i fremtiden.

Ud over den rene hardware og software leverer nexofox også den nødvendige støtte til idriftsættelse eller indstilling af alle motorer på BGE 5510. Flere servicefunktioner omfatter kurser omkring parametrisering og instruktioner til korrekt implementering af MotionCode.

Flere nyheder

Dunkermotoren, et mærke fra AMETEK, har i mange år været produktpartner for Siemens med hensyn til SIMATIC MICRO-DRIVE-systemer. Dunkermotoren har for nylig arbejdet tættere sammen med Siemens om at videreudvikle PROFINET, den producentuafhængige Industrial Ethernet-interfaceteknologi, endnu mere. Derfor gav det mening at forene kræfterne og demonstrere vores udvikling sammen med en fælles prototype-model på en messe

Efter at sps i Nürnberg 2021 blev aflyst på grund af Covid-19 med kort varsel, fokuser...

Dunkermotoren, et mærke under AMETEK Advanced Motion Solutions, introducerer et nyt standardiseret typemærke for sine motorer og drevløsninger. Denne kombinerer alle relevante oplysninger om motoren eller den komplette drevkombination med f.eks. gearkasse, encoder, bremse og elektronik på en enkelt etiket
MAE, et mærke under AMETEK Advanced Motion Solutions og altid engageret i innovation og tekniske forbedringer, har udviklet en ny blæserplatform, der er specielt designet til batteridrevne scrubbere
Fra den 1. juni 2022 er Dunkermotoren, et mærke under AMETEK Advanced Motion Solutions, officielt medlem af Industrial Digital Twin Association "IDTA"
GR-serien af børstede DC-motorer fra Dunkermotoren har gennem årtier vist sig at være ekstremt robust og pålidelig på markedet. Serien nyder derfor stor popularitet og er et benchmark for andre leverandører. Med den seneste revision forbedrer Dunkermotoren den termiske styring og korrosionsbestandigheden, hvilket yderligere udbygger dens førende position.