Katalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

04.08.2022 10:08

Beregner til fysiske fugtighedskvotienter og tryk dugpunkt

Den nye fugtighedsberegner fra E+E Elektronik beregner alle relevante fugtighedsrelaterede parametre samt trykdugpunktet.

Med Humidity Calculator fra E+E Elektronik kan komplekse fugtighedsberegninger udføres nemt og i realtid. Dette gratis beregningsværktøj fungerer online i enhver nyere browser og kan også installeres som en app på smartphones eller en pc. Der kan beregnes op til 15 fugtighedsrelaterede parametre med det praktiske beregningsprogram. Derudover har E+E Humidity Calculator en separat beregningstilstand til bestemmelse af trykdugpunktet.

Beregning af fugtighed inklusive måleusikkerhed

På grundlag af tre kendte fysiske størrelser (tryk, temperatur og en fugtighedsmåler) beregner E+E Humidity Calculator op til 15 fugtighedsrelaterede parametre som f.eks. dugpunkt, frostpunkt, absolut fugtighed, enthalpi osv. En væsentlig forskel i forhold til andre fugtighedsberegnere er, at E+E Humidity Calculator også tager hensyn til måleusikkerheden og derfor sikrer særligt praktiske resultater.

Ud over at beregne og omregne fysiske fugtighedsmængder kan E+E Humidity Calculator også bruges til at simulere fugtighedsværdiernes adfærd, når tryk- og temperaturforholdene ændres. Til realistiske beregninger kan luft og 10 andre gasser (herunder argon, CO2, helium og metan) vælges som bæremiddel.

Formlerne til omregning, herunder beregning af usikkerheden, er baseret på de gængse fugtighedsteorier og er blevet valideret af det akkrediterede E+E Elektronik-kalibreringslaboratorium.

Praktisk dugpunktsberegner

Ud over beregning af luftfugtigheden har E+E Humidity Calculator en separat beregningstilstand til beregning af dugpunktet i trykluftsystemer. Dette gør det nemt at bestemme ændringen i dugpunktstemperaturen i forhold til gastrykket.

Brugervenlig og funktionel

E+E Humidity Calculator er nem og intuitiv i brug, og den tilbyder et rigt sæt nyttige funktioner. F.eks. kan måleenhederne for de fysiske størrelser konverteres fra SI til det amerikanske enhedssystem med et enkelt klik eller defineres individuelt for hver enkelt fysisk størrelse. Brugerne kan tilpasse listen over beregnede fysiske størrelser til deres egne behov ved at vise eller skjule individuelle linjer. Beregningsresultaterne kan eksporteres som PDF- eller Excel-filer og kan også sendes via e-mail. Et klik på knappen Nulstil rydder alle beregninger og genopretter den oprindelige liste over målestørrelser.

E+E Humidity Calculator er tilgængelig på humidity-calculator.epluse.com.

Flere nyheder

Med en trio bestående af CDS201, HTS201 og TES201 lancerer den østrigske sensorspeci...

Med den nye HTS801 lancerer E+E Elektronik sin hidtil mest kraftfulde fugtigheds- og temperaturse...

Digitalt sensormodul til omkostningseffektiv fugt- og temperaturmåling

Sensormodulet H...

fra 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Hal 3, Stand F31 - F32

Den østrigske sensorproducent E+E Elektronik udvider sin portefølje af digitale sen...

TEE501-følerelementet har en fremragende målenøjagtighed på op til ±0,2 °C og er let at integrere takket være det lille DFN-kabinet.