Katalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

15.09.2023 01:09

High-end fugtigheds- og temperatursensor til de højeste krav

Med den nye HTS801 lancerer E+E Elektronik sin hidtil mest kraftfulde fugtigheds- og temperatursensor til industrielle applikationer. Det alsidige high-end måleinstrument kombinerer den østrigske sensorspecialists årtier lange erfaring inden for fugtighedsmåling med de høje kvalitetskrav inden for industriel måleteknik. Målesonderne i HTS801 har et opvarmeligt sensorelement af høj kvalitet til præcise og langtidsstabile målinger, selv under de vanskeligste forhold. Ekstraudstyr som et stort farvedisplay eller plug-and-play-sensorudskiftning med rapidX-teknologi sikrer brugervenlig betjening og nem vedligeholdelse.
Fremragende måleydelse, mange anvendelsesmuligheder

HTS801 er særligt velegnet til brug i applikationer med høj luftfugtighed og kemisk eksponering. Grundlaget for dette er det monolitisk opbyggede E+E-sensorelement. Et integreret varmelegeme muliggør en målrettet opvarmning af sensorelementet og forhindrer dermed kondensdannelse og dens negative indvirkning på måleresultatet. Afhængigt af kravene er der to konstruktionsspecifikke driftstilstande til rådighed:

"Condensation Guard" til kortvarig kondensationsrisiko
"High Humidity Guard" til permanent høj luftfugtighed og kondenserende forhold
Derudover har alle HTS801-modeller en Automatic ReCovery (ARC) funktion. Den fjerner kemiske forureninger og forhindrer mulige afdriftseffekter ved kortvarig intensiv opvarmning af sensorelementet.

Desuden beskytter den gennemprøvede E+E-sensorbelægning sensorelementet og dets lodninger mod korrosion eller aflejringer. Denne særlige belægning forlænger sensorens levetid og sikrer nøjagtige måleresultater og forbedret langtidsstabilitet i barske eller korrosive miljøer.

Takket være det brede anvendelsesområde fra -80 °C til 180 °C og 300 bar er HTS801 velegnet til en lang række anvendelser, såsom overvågning af tørringsprocesser, fugtigheds- og temperaturovervågning i brændselscelle-testbænke, klimakamre eller opbevaringsrum med høj luftfugtighed til krævende måleopgaver inden for meteorologi og meget mere.

Det robuste hus i polykarbonat eller rustfrit stål med IP65/NEMA 4X-beskyttelse gør HTS801 nem at installere og vedligeholde.

Plug-and-play udskiftning af prober

HTS801 giver mulighed for smarte, plug-in prober. Hver HTS801 rapidX Smart Probe kan udskiftes på en plug-and-play-måde uden konfiguration, justering eller kalibrering. De specifikke parametre gemmes direkte i proben og overføres til sensoren, når den tilsluttes. Dermed undgår man nedetid og omkostninger, hvis en sensor skal udskiftes på grund af skader eller rekalibrering.

Display med datalogning og diagnosefunktion

HTS801 kan som ekstraudstyr fås med et 3,5" TFT-farvedisplay. Det gør det muligt at vise op til fire målte variabler samtidigt og overvåge dem på stedet. Den integrerede datalogningsfunktion gemmer op til 20.000 måleværdier pr. målevariabel. Disse kan vises grafisk på displayet eller downloades via USB-servicegrænsefladen. Med den indbyggede diagnosefunktion kan HTS801's driftsstatus kontrolleres direkte på enheden.

Grænseflader og konfiguration

Måledataene er tilgængelige på to frit skalerbare analoge udgange, RS485 (Modbus RTU) eller Ethernet PoE (Modbus TCP) grænsefladen og på to alarm (relæ) udgange. Dette muliggør fleksibel integration af sensoren i skræddersyede dataopsamlingssystemer.

HTS801 kan konfigureres via USB-forbindelsen med den gratis PCS10-konfigurationssoftware eller direkte på enheden via display og trykknapper.

Flere nyheder

Digitalt sensormodul til omkostningseffektiv fugt- og temperaturmåling

Sensormodulet H...

fra 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Hal 3, Stand F31 - F32

Den østrigske sensorproducent E+E Elektronik udvider sin portefølje af digitale sen...

Den nye fugtighedsberegner fra E+E Elektronik beregner alle relevante fugtighedsrelaterede parametre samt trykdugpunktet.
TEE501-følerelementet har en fremragende målenøjagtighed på op til ±0,2 °C og er let at integrere takket være det lille DFN-kabinet.
Den digitale fugtigheds- og temperaturføler HTP501 er optimeret til barske miljøforhold og er egnet til temperaturer op til 120 °C (248 °F).