Katalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

08.11.2023 00:11

Ny generation af rumsensorer fra E+E Elektronik

Med en trio bestående af CDS201, HTS201 og TES201 lancerer den østrigske sensorspecialist E+E Elektronik en ny generation af præcise og pålidelige rumsensorer. CDS201 3-i-1-enheden til CO2, fugtighed og temperatur, fugtigheds- og temperatursensoren HTS201 og temperatursensoren TES201 er skræddersyet til den respektive facilitetsautomatiseringsapplikation og er gode valg. Hver variant har analoge udgange eller en digital grænseflade og et stort, moderne display. Det funktionelle snap-on-kabinet minimerer installationsomkostningerne og forhindrer indsugning af falsk luft.
Fremragende måleydelse, innovativt design
De tre sensorer imponerer med deres enestående nøjagtighed, hvad angår de fysiske størrelser. Det er resultatet af E+E Elektroniks mangeårige erfaring med produktion af sensorelementer af høj kvalitet.
Derudover er det elegante, funktionelle snap-on kabinetdesign spændende og fås i to størrelser (EU- og US-versioner) afhængigt af regionale standarder. Den nederste del af kabinettet indeholder kun plug-in-terminalerne og kan installeres og tilsluttes uden dækslet, som indeholder elektronikken. Det betyder, at den aktive del af enheden ikke udsættes for forurening og kan monteres på den nederste del kort før idriftsættelse. Det innovative kabinet forhindrer også indtrængning af falsk luft og reducerer selvopvarmningen betydeligt. Sensorerne fås som ekstraudstyr med et moderne, letlæseligt grafisk display.

Interfaces og konfiguration
De målte værdier leveres enten via analoge udgange eller til det digitale interface ved hjælp af Modbus RTU- eller BACnet MS/TP-protokollen. Den digitale version med RS845-interface kan opsættes og konfigureres på en pc ved hjælp af den gratis PCS10-produktkonfigurationssoftware og en valgfri konfigurationsadapter.

Anvendelsesområder
De nye rumsensorer er meget velegnede til brug inden for behovsstyret ventilation, varme- og klimateknik samt bygningsautomatisering.

CDS201 - det alsidige valg
CDS201 kombinerer måling af CO2, temperatur (T) og relativ luftfugtighed (RH) i en enkelt enhed og er særligt velegnet til behovsstyret ventilation og bygningsautomatisering i boliger og kommercielle applikationer.
CDS201's CO2-måling er baseret på det forureningsresistente NDIR-princip med dobbelt bølgelængde. Denne teknologi kompenserer automatisk for ældningseffekter, samtidig med at den garanterer fremragende langtidsstabilitet. Fabriksindstillet flerpunktsjustering af CO2 og temperatur sikrer høj målenøjagtighed i hele temperaturområdet.
E+E-sensorbelægning beskytter det aktive RH/T-sensorelement mod forurening og korrosive aflejringer. Det resulterer i forbedret måleydelse og længere levetid for sensorelementet i miljøer med høj eksponering for støv eller snavs. Desuden forbedrer det stabiliteten på lang sigt ved at forhindre strejfimpedanser forårsaget af aflejringer på den aktive sensoroverflade.

HTS201- Allrounderen
HTS201 er designet til nøjagtig og pålidelig måling af relativ luftfugtighed (RH) og temperatur (T) i bolig- og kommercielle bygningsautomatiseringsapplikationer.
E+E RH/T-sensorelementet med sin patenterede sensorteknologi garanterer fremragende ydeevne over hele driftsområdet, selv i miljøer med høje niveauer af støv- eller tilsmudsningseksponering. Igen sikrer E+E-sensorbelægningen langsigtet stabilitet for målingerne.

TES201- det effektive valg
TES201 er designet til nøjagtig måling af rumtemperatur (T) til indendørs klimastyring. Ud over den gennemprøvede E+E-sensorteknologi af høj kvalitet imponerer disse rumsensorer med deres fantastiske pris/ydelsesforhold.

Flere nyheder

Med den nye HTS801 lancerer E+E Elektronik sin hidtil mest kraftfulde fugtigheds- og temperaturse...

Digitalt sensormodul til omkostningseffektiv fugt- og temperaturmåling

Sensormodulet H...

fra 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Hal 3, Stand F31 - F32

Den østrigske sensorproducent E+E Elektronik udvider sin portefølje af digitale sen...

Den nye fugtighedsberegner fra E+E Elektronik beregner alle relevante fugtighedsrelaterede parametre samt trykdugpunktet.
TEE501-følerelementet har en fremragende målenøjagtighed på op til ±0,2 °C og er let at integrere takket være det lille DFN-kabinet.