Katalog

WayCon Positionsmesstechnik GmbH

WayCon Positionsmesstechnik GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH

WayCon Positionsmesstechnik GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH

14.02.2022 02:02

Induktiv sensor LVDT LV-G - selvorienterende stanglejer til perfekt justering

Den gennemprøvede LVDT-serie LV fra WayCon udvides med LV-G, som er udstyret med stanglejer. Takket være stanglejerne kan de induktive sensorer fastgøres direkte på det objekt, der skal måles. Her letter de selvorienterende stanglejer optagelsen af tværgående kræfter. Fastgørelse via stanglejerne er ideel til montering for enden af en stempelstang eller bunden af en hydraulisk cylinder. Regelmæssig eftersmøring af stanglejerne af kunden kan også forlænge levetiden og øge processikkerheden.

De induktive sensorer i LV-G-serien dækker måleområder på op til 25 mm med en linearitet på op til 0,1 %. Sensorerne har et forniklet stålhus med en beskyttelsesklasse på IP65. Takket være den innovative spoleteknologi er LVDT'erne egnede til temperaturområder op til +200 °C og har en opløsning på <1 μm.

LVDT'er er positionssensorer med spoleteknologi, der består af en primær og to sekundære viklinger. Kernen inde i spolen opnår høj magnetisk permeabilitet og temperaturbestandighed ved hjælp af en særlig jern-nikkellegering. Ved at forsyne den primære vikling med vekselspænding induceres der via kernen spænding i de sekundære viklinger. De modsatrettede spændinger i de tragtformede sekundære viklinger udligner hinanden, når kernen er i midterposition. Den ændrede position for kernen skaber en modsatrettet spændingsændring i spolerne, som via en måleforstærker omdannes til et analogt udgangssignal på (0...10 V / 4...20 mA).

WayCon har udviklet LVDT-sensorerne i LVDT LV-serien helt fra bunden. Ud over den innovative spolteknologi er der også udviklet et særligt tætningskoncept og en individuel lejeføring for at sikre en høj grad af beskyttelse og belastningskapacitet.

Flere nyheder

Laserafstandssensorerne i LAS2-TM-serien imponerer med deres høje præcision og deres miniaturehus.