Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

09.12.2021 01:12

ifm vil bygge nyt hovedkvarter i Essen

ifm vil bygge nyt hovedsæde i Essen
Den fortsatte vækst i de seneste år og forventningerne om en fortsat positiv udvikling har motiveret ifm-koncernen til at bygge et nyt hovedsæde i Essen.

ifm-koncernen vil etablere sit nye hovedsæde i kontorområdet ESSEN EINS, som er under udvikling. Flytningen til ifm's nye hovedsæde, der ligger kun ca. 500 meter fra den nuværende placering, er planlagt til 2026. Bestyrelsen for ifm-koncernen vil i dag offentliggøre denne vigtige milepæl i virksomhedens historie i overværelse af Thomas Kufen, overborgmester i byen Essen, og Dr. Marcus Kruse, administrerende partner i KÖLBL KRUSE Gmbh. Når kontrakterne nu er underskrevet, kan projektplanlægningen begynde.

byen Essen og Michael Marhofer, administrerende direktør for ifm-koncernen.
ifm's hovedkvarter har siden 2009 haft til huse i Friedrichstraße i Essen. "Glückaufhaus er ved at sprænges, vi har simpelthen ikke plads nok til alle medarbejdere her i Essen", siger Michael Marhofer, formand og co-CEO for ifm-koncernen. "Det kan tilskrives vores fortsatte succes, som vil fortsætte i fremtiden på baggrund af et globalt marked. Og det siger sig selv, at denne succes medfører en tilsvarende stigning i antallet af medarbejdere." Allerede de første virksomhedsafdelinger måtte flytte fra Glückaufhaus til decentrale steder. "Længe har den gennemsnitlige personalevækst lokalt ligget på ca. 3 % om året", siger Christoph von Rosenberg, CFO i ifm-koncernen, og nævner et vigtigt nøgletal. Næsten 600 medarbejdere arbejder i øjeblikket i virksomhedens hovedkvarter i Essen.

"For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter plads vil der i de kommende år blive bygget et moderne koncernhovedkvarter på en del af den 30.000 kvm store del af det tidligere RWE-hovedkvarter på hjørnet af Huyssenallee og Baedekerstraße, som i modsætning til Glückaufhaus vil give os et langsigtet perspektiv", forklarer Christoph von Rosenberg en vigtig fordel ved den nye placering.

Den fortsatte vækst i de seneste år og prognosen om en fortsat positiv udvikling har motiveret ifm-koncernen til at bygge et nyt hovedsæde i Essen.

ifm-koncernen vil etablere sit nye hovedsæde i kontorkvarteret ESSEN EINS, som er under udvikling. Flytningen til ifm's nye hovedsæde, der ligger kun ca. 500 meter fra den nuværende placering, er planlagt til 2026. Bestyrelsen for ifm-koncernen vil i dag offentliggøre denne vigtige milepæl i virksomhedens historie i overværelse af Thomas Kufen, overborgmester i byen Essen, og Dr. Marcus Kruse, administrerende partner i KÖLBL KRUSE Gmbh. Nu hvor kontrakterne er underskrevet, kan projektplanlægningen begynde.
Den administrerende partner i KÖLBL KRUSE GmbH, Dr. Marcus Kruse, Thomas Kufen, borgmester for byen Essen, og Michael Marhofer, administrerende direktør for ifm-gruppen.
ifm har siden 2009 haft sit hovedsæde i Friedrichstraße i Essen. "Glückaufhaus er sprængt i luften, vi har simpelthen ikke plads nok til alle medarbejdere her i Essen", siger Michael Marhofer, formand og co-CEO for ifm-koncernen, "Det kan tilskrives vores fortsatte succes, som vil fortsætte i fremtiden på baggrund af et globalt marked. Og det siger sig selv, at denne succes medfører en tilsvarende stigning i antallet af medarbejdere." Allerede de første virksomhedsafdelinger måtte flytte fra Glückaufhaus til decentrale steder. "Længe har den gennemsnitlige personalevækst lokalt ligget på ca. 3 % om året", siger Christoph von Rosenberg, CFO i ifm-koncernen, og nævner et vigtigt nøgletal. Næsten 600 medarbejdere arbejder i øjeblikket i virksomhedens hovedkvarter i Essen.

"For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter plads vil der i de kommende år blive bygget et moderne koncernhovedkvarter på en del af det 30.000 kvm store areal af det tidligere RWE-hovedkvarter på hjørnet af Huyssenallee og Baedekerstraße, som i modsætning til Glückaufhaus vil give os et langsigtet perspektiv", forklarer Christoph von Rosenberg en vigtig fordel ved den nye placering.

Billedkilde: Hans Blossey
"ESSEN EINS har en fremragende beliggenhed og er det perfekte sted for ifm's nye hovedkvarter", bekræfter Dr. Marcus Kruse. Moderne arbejdsmiljøer og moderne arkitektur vil kendetegne den nye placering.

Det nye ifm-hovedkvarter vil være bekvemt placeret i nærheden af hovedbanegården og let at nå med offentlig transport. ifm vil i det hele taget drage fordel af den samlede infrastruktur på Essen EINS-campus.

I dag blev også tidsplanen for det nye ifm-hovedkvarter præsenteret: Planlægningen af det nye byggeprojekt, som nu er i gang, skal føre til en byggestart i 2024. Færdiggørelse og indflytning er planlagt til 2026.

"For at kunne gennemføre dette store projekt med succes har vi samlet vores kompetencer fra tidligere byggeprojekter i Essen og Siegen og oprettet et dedikeret projektteam. Vi glæder os allerede nu til vores nye, moderne virksomhedshovedkvarter i hjertet af byen Essen, hvor vi vil kunne fortsætte vores positive forretningsudvikling på lang sigt", siger Michael Marhofer.

Flere nyheder

Vision med IO-Link? Det kan lade sig gøre!
Essen, december 2023 - Den tyske designpris går endnu en gang til ifm. Efter at juryen sidst hædrede tre af virksomhedens produkter med den prestigefyldte pris i 2021, vil den uddele prisen i 2024 til tilstandsovervågningsværktøjet moneo RTM. Det er den første designpris til et softwareprodukt fra ifm.
Den 20. september 2022 fandt den store åbning af ifm electronic's nye kontor i Istanbul sted i overværelse af adskillige gæster og medarbejdere.
  • Præcis flowmåling af ultrarent vand og vand
  • Robust, komponentfrit m&...
Objektafdækning og objektinspektion i én enhed
ifm har tre grunde til at fejre dette års German Design Awards. Niveauføleren LI, multicover-pucken og TCC-temperatursensoren har fået de eftertragtede designpriser.