Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

23.11.2021 16:11

Eppendorf donerer 20.000 euro til EMBL for at fremme kvinder, der arbejder inden for videnskab

  • Støtte til "Fremme af kvinder inden for videnskab"
  • Juledonation gør det muligt for 20 kvindelige postdocs at deltage i et program for kvindelige forskere i ledende stillinger
  • Donationen understreger det mangeårige virksomhedspartnerskab mellem EMBL og Eppendorf
Hamburg, den 22. november 2021 - I dag donerede Eppendorf SE 20.000 euro til European Molecular Biology Laboratory (EMBL) under en online præsentationsceremoni. Midlerne er bestemt til EMBL-projektet "Advancement of Women in Science", som gør det muligt for kvindelige forskere at indlede lederkarrierer inden for videnskabelige områder.

I sine bemærkninger, hvor hun takkede virksomheden for donationen, beskrev EMBL's generaldirektør Edith Heard gaven som et vigtigt signal for kvalificeringen af kvindelige forskere. Heard sagde, at ledelsesniveauet i det videnskabelige samfund var præget af en klar kønsspecifik ubalance: "For at udligne denne ulighed tog EMBL i 2020 affære og iværksatte et program kaldet "Leadership and Excellence for Aspiring Women Postdocs" (LEAP), der omfatter et et etårigt mentor- og coachingprogram. Denne generøse donation fra Eppendorf vil gøre det muligt for yderligere 20 kvindelige postdocs at opnå de kvalifikationer, de har brug for til lederkarrierer. Vi håber, at de vil blive gruppeledere, førende forskere og assisterende professorer inden for videnskabelige områder."

Øget synlighed for kvinder inden for videnskab

Inklusion og mangfoldighed er vigtige emner i Eppendorf-koncernen, siger Eva van Pelt, Co-CEO for Eppendorf SE: "Solidaritet, tolerance og mangfoldighed er kendetegnende for den kosmopolitiske kultur, som Eppendorf fremmer, og er grundlaget for virksomhedens succes. Forskellen mellem antallet af mænd og kvinder i ledende stillinger i det videnskabelige samfund er et alvorligt problem. At øge kvinders synlighed inden for videnskaben er både et erklæret mål og et vigtigt anliggende for Eppendorf."

EMBL og Eppendorf: et mangeårigt partnerskab

EMBL og Eppendorf Group har en fælles historie baseret på mange års samarbejde inden for virksomhedspartnerskabsprogrammer. Desuden er overrækkelsesceremonien for den eftertragtede Eppendorf Award for Young European Investigators blevet afholdt på EMBL i Heidelberg i 10 år. Prisen uddeles for at anerkende unge forskeres præstationer i verdensklasse inden for biovidenskabelig forskning.Flere nyheder

Året 2021 markerer en vigtig milepæl for alle, der arbejder i laboratoriet. For 60 &a...

Den førende life science-virksomhed Eppendorf lancerer en ny centrifuge designet til at øge effek...