Katalog

Azimut SpA

Om Azimut SpA

Begyndelsen

Azimut Yachts opstod i 1969, da den unge universitetsstuderende Paolo Vitelli grundlagde Azimut Srl og begyndte at chartre sejlbåde.De første skridt mod succes
I 1970 udpegede nogle prestigefyldte sejlsportsmærker virksomheden til at distribuere deres både i Italien.
Azimut udvidede hurtigt sine aktiviteter: Ud over distribution begyndte firmaet at designe nye yachter. I et joint venture med Amerglass designede virksomheden AZ 43' Bali, en masseproduceret glasfiberbåd, som blev en øjeblikkelig succes.
Virksomheden udvidede gradvist sit sortiment og koncentrerede sig om den lavere ende af markedet - med lanceringen af AZ 32' Targa i 1977, bådelverdenens "Ford T" - og også den øvre ende - (med den mindeværdige debut af Azimut 105' Failaka i 1982, den største masseproducerede glasfiberbåd på det tidspunkt).

Opkøb af Benetti og start af egen produktion
I 1985 købte Azimut Benetti. Dette historiske mærke med hovedsæde i Viareggio havde bygget både siden 1873 og havde udviklet konceptet for megayachten.
Azimut kunne nu konstruere sine egne yachter og definere nye stil- og industristandarder, der skulle revolutionere bådbyggeriet, f.eks. store rammeløse vinduer, elektriske sæder og interiør i valnøddetræ.Nye produktionssteder og international anerkendelse
Fra slutningen af 1990'erne og frem blev Azimut med overtagelsen af nye værfter i Fano, omstruktureringen af Benetti-værfterne i Viareggio og opførelsen af et nyt værft i Avigliana i provinsen Torino den førende bygherre af yachter og megayachter.
Denne førende position blev bekræftet i de efterfølgende sæsoner takket være talrige succeser og en investeringspolitik, der i årenes løb har konsolideret Azimuts teknologiske og produktionsmæssige kapacitet, og der er nu etableret anlæg i Brasilien.

 
Slet Udvælgelse

30th Zagreb Boat Show

30th Zagreb Boat Show

Avenija Dubrovnik 15
10020
Zagreb
Kroatien

Azimut SpA

Azimut SpA

Via Martin Luther King 9-11
10051
Avigliana
Torino
Italien

Motorbåde (S Collection)

Carbon-tech-generation

Brugen af kulfiber er et konstruktionsvalg, der gør det muligt at øge volumen og overflader med samme vægt og dermed opretholde en fremragende dynami...