Katalog

Bäramed Instrumente GmbH

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Om Bäramed Instrumente GmbH

Bedste kundeservice

Mange års specialerfaring og viden samt en kvalificeret uddannelse er de egenskaber, som adskiller Bäramed Instrumenters medarbejdere fra andre. Et velassorteret lager og en daglig forsendelse af varer garanterer en hurtig og rettidig levering til vores kunder.

Individuel rådgivning

Kommunikation er en vigtig forudsætning for Bäramed Instrumente. Vi vil gerne vide, hvad der foregår, vi kan hjælpe med at løse problemer med vores ekspertviden og gøre os til din kompetente partner inden for medicoteknik.

DIN ISO 13485

Bäramed Instrumente er forpligtet på det grundlæggende princip om kvalitet. Hvert produkt, der forlader Bäramed Instrumente, er testet for optimal funktion og dygtigt håndværk. Takket være kvalitetssikringen i henhold til DIN ISO 13485 sikrer og opretholder vi Bäramed Instrumenters kvalitetsstandard.

Privatmærkede produkter

Bäramed Instrumenter er altid klar til at lytte til kunder, der foretrækker instrumenter med deres eget mærke. Hurtigt og fleksibelt kan vi tilpasse os kundens nummereringssystem, hvorved vi opfylder individuelle ønsker.