Katalog

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

  • ISO 9001

HAGO Druck & Medien

  • ISO 9001

Om HAGO Druck & Medien

... for industrivirksomheder.

Mange industrivirksomheder fra regionen samt globale aktører har i mange år været blandt HAGO's tilfredse kunder. HAGO's store, fleksible serviceportefølje er en fordel for vores kunder. "Alt fra én kilde" - ikke altid den billigste, men gennem synergier som regel den "billigste", mest pålidelige og dermed mest økonomiske måde. Fra forretningspapirer og formularer over reklamemateriale og kataloger til emballage, klistermærker, etiketter, brugsanvisninger og komplette systemer. Frem for alt er pålidelig teknisk levering - just in time eller til forsendelseslageret - vores styrke. Enhver, der nogensinde har haft et produktionsstop på grund af manglende dele, ved, hvor dyre upålidelige partnere kan være. En hel del af vores kunder stoler på, at vi leverer perfekt kvalitet til tiden.

... for mellemstore virksomheder, handel & erhverv.

Mens du tager dig af dine kunder, tager HAGO sig af dit udseende. Logo, forretningsdokumenter, brochurer, din tilstedeværelse på internettet - ganske enkelt alt, hvad en virksomhed i dag har brug for for at præsentere sig positivt på markedet. Uanset om du har én eller 1000 medarbejdere. Du har en erfaren kontaktperson til 1000 spørgsmål omkring visuel kommunikation. HAGO er den rigtige partner.

... for foreninger, forlag & private.

Du vil gøre opmærksom på dit arrangement med store plakater eller udgiver regelmæssigt dit klubblad? Så er HAGO den rette partner for dig. Uanset om det drejer sig om plakater, vouchers, flyers, adgangsbilletter eller magasiner - vi gør det for dig - pålideligt, billigt og til tiden! Inklusive personlig forsendelsesbehandling.

Vi designer og producerer lykønskningskort, bryllupskort, julekort eller endda sorgkort efter dine personlige ideer - individuelt for dig! Fortæl os dine ønsker - vi vil realisere dem! Hurtigt, billigt og professionelt. For dem, for hvem internettrykkeriernes standardtilbud er for enkle.

... for forlag og forfattere.

Bøger er for evigt. Siden tidernes morgen har de været spejle for menneskelig tænkning, beholdere af tanker og idéer på tværs af tidens grænser. En bog fortjener særlig respekt. HAGO har altid lagt særlig kærlighed og omhu i udformningen og produktionen af bøger. Gennemtænkt sats, typografi, der gør læsningen til en fornøjelse for læseren, syrefrit papir, der har en lang levetid i henhold til DIN/ISO 6738, samt perfekt indbinding med PUR-teknologi til paperback eller klassisk trådforsegling til det bibliofile værk. Så læserne kan have glæde af dem i lang tid