Katalog

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Om DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Kraftfulde industrielle sugesystemer til enhver anvendelse
Kraftfuld sugning og pålidelighed efter behov: DEBUS sugesystemer fjerner næsten alle materialer - herunder væsker og brændbart støv.

DEBUS sugesystemer: For bedre sikkerhed og effektivitet
Forbedre renheden og sikkerheden på arbejdspladsen. Optimer arbejdsprocesser og reducer produktionsomkostningerne: med DEBUS industrielle vakuumapparater og sugesystemer.

Hos DEBUS har vi specialiseret os i fremstilling af industrielle vakuumapparater og sugesystemer, som opsamler næsten alle materialer pålideligt. Uanset om det er meget varmt, ekstremt koldt, giftigt, flydende eller klæbende materiale: DEBUS-produkter hjælper dig med at bortskaffe produktionsaffald sikkert og miljøvenligt.

Intelligente løsninger til individuelle krav
Med DEBUS er du ideelt rustet til de særlige krav, som moderne produktionssystemer stiller. Vores sugesystemer kan også integreres direkte i produktionsprocesserne, f.eks. til rengøring af arbejdsstykker før yderligere bearbejdning. På den måde sparer du tid og forbedrer effektiviteten af arbejdsprocesserne.

Med ca. 150 udstyrstyper tilbyder vi dig et alsidigt udvalg af sugeanlæg samt store, trykluft- og elektriske vakuumapparater, som er tilpasset de individuelle krav i forskellige driftsområder. Afhængigt af dine behov vil du opdage, at vi har det rigtige produkt til sugning, uanset om det er til mobil eller stationær brug. Og naturligvis producerer vi også skræddersyede sugesystemer, så dine ønsker opfyldes helt og holdent. Uanset om det er til fødevareindustrien, den elektriske og elektroniske industri eller bilindustrien samt til enhver anden sektor: Hos DEBUS ved vi, hvad der er vigtigt!

Større effektivitet gennem sikkerhed
Uanset hvilket DEBUS-produkt du vælger, træffer du også et yderligere valg: Når du vælger DEBUS, træffer du altid en beslutning om større renlighed og sikkerhed på arbejdspladsen. Med vores sugesystemer kan du reducere sundhedsrelateret personalefravær og produktionsforsinkelser på grund af snavsede maskiner. På den måde betyder DEBUS også forbedret effektivitet og lavere omkostninger for dig.

Virksomheden BaumHoch2 fra Hamborg bruger DEBUS trykluftvakuum til jordarbejde, f.eks. til at son...

Elektrisk støvsuger DES-120-11-REC-AS til tørt støv og tørt støvsuget materiale