Katalog

Joma Kunststofftechnik GmbH

Joma Kunststofftechnik GmbH

  • ISO 15378:2017
  • ISO 9001:2015
  • HACCP

Joma Kunststofftechnik GmbH

  • ISO 15378:2017
  • ISO 9001:2015
  • HACCP

Om Joma Kunststofftechnik GmbH

Joma er et synonym for fremragende produktudviklinger inden for plastteknologi og er internationalt anerkendt som specialist i emballage af høj kvalitet.

Joma er en privatejet østrigsk virksomhed. På vores produktionssted i Brunn/Gebirge nær Wien udvikler og fremstiller vi plastprodukter af høj kvalitet til den farmaceutiske og kemiske industri samt til fødevareindustrien.

Fra Østrig leverer vi til vores målmarkeder i mere end 40 lande verden over. Vores etablerede markedsposition skyldes vores langvarige og gode relationer til vores partnere - og vores opmærksomhed på detaljerne.

Kosmetikindpakning (Securibox)

Vi forstår navnet "Securibox" bogstaveligt talt: Joma Securibox garanterer pålidelig beskyttelse af pulvere, salver, cremer, piller, tabletter og kapsler på højeste niveau.

Supplere...

Vandtætte forpakninger (Securibox)

Joma Securiboxer tilbyder sikker beskyttelse af ikke-krybende medier. 21 størrelser gør Jomas Securibox til et universelt og fleksibelt beholdersystem

Gratis produkter

Emballage til fødevarer (Securibox)

Det alsidige Securibox plastbeholdersystem er velegnet til brug som primær emballage, da det fås i 21 størrelser til mængder fra 17ml til 1,8 l

Gratis produkter

  • Ti...

Farmaceutisk emballage (Securibox)

Securiboxen repræsenterer de højeste hygiejnestandarder og er strengt testet i henhold til lægemiddelindustriens retningslinjer for ISO 15378:2207 i et lavt kimindhold, fuldt klimakontrolleret renrum...

Kunststofemballager (Securibox)

I årtier har Securibox-plastbeholdersystemet været den etablerede standard for en lang række anvendelser inden for den farmaceutiske, kemiske og fødevarebranchen.

Med 21 størrelser er Jom...

Specialemballage (Securibox)

Systemet kan udvides med talrige specialtilbehør til de specifikke anvendelser og krav i medicinalindustrien.

Gratis produkter

  • Tilpasset design
    Vores standar...

Beskyttelsesemballager (Securibox)

Med 21 størrelser er Jomas Securibox et universelt og fleksibelt beholdersystem. Den manipulationssikre ring på Securiboxen er nem at håndtere. Den garanterer en sikker beskyttelse af dit indhold.
...

Hånddispenser

Viskøse og tunge medier er en stor udfordring for pumpedispensere. På grund af modstanden i et viskøst medium dannes der let hulrum i mediet under pumpning - pumpeydelsen bryder pludselig sammen. <...

Hånddispenser

Sofistikeret, enkel og sikker. Altid med dig - Jomas praktiske tabletdispenser med hygiejnisk, berøringsfri individuel dosering, integreret børnesikkerhed og dobbelt sikring mod manipulation.

...


Bæredygtighed bliver også stadig vigtigere i den arabiske verden.

JOMA'...

24.01.2022 13:00

Joma krydderikværn fra rPET

Produktionen af en JOMA-krydderimølle af rPET er endnu et skridt i retning af at realisere...

En markedsanalyse foretaget af European Bioplastics (EUBP) viser, at det globale marked for biopl...