Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Om Heimerle + Meule GmbH

Som Tysklands ældste guld- og sølvraffinaderi står Heimerle + Meule for varige værdier.

vi blev grundlagt i Pforzheim i 1845 og har udviklet os til en af de førende full-service-leverandører inden for ædelmetalforarbejdningsmarkedet.

Heimerle + Meule-koncernen, der blev omdannet i 2013, er nu en af Europas største ædelmetalforarbejdningsvirksomheder med over 1.000 medarbejdere fordelt på lokationer i syv lande.

Kunden har altid været i fokus hos Heimerle + Meule. Pålidelig, troværdig og kompetent: Disse egenskaber kendetegner os som en fair partner. Forankret i traditionen og engageret i det nye med innovative ideer - sådan skaber vi grundlaget for overbevisende løsninger.

Heimerle + Meule-koncernen er integreret i Possehl-koncernen med hovedsæde i Lübeck og har dermed masser af plads til økonomiske initiativer. Produkt- og serviceporteføljen spænder fra genanvendelse af og handel med ædelmetaller, halvfabrikata af ædelmetaller til smykker og teknologi, galvaniseringskemi og -udstyr samt overfladebehandling til investeringsprodukter og dentalprodukter.

Overfladebehandlinger

Ekspertise til et strålende resultat - overfladebehandling

Heimerle + Meule har omfattende ekspertise inden for galvanisering og PVD-belægning og tilbyder dig den rigtige løsning til enhver...

PVD-belægning

Skånsom, holdbar, alsidig - PVD-belægning

Den stadigt stigende efterspørgsel efter højteknologiske produkter, der er fremstillet på den mest miljøvenlige måde, har fået Heimerle + Meule til...

Materialetests

Analyse og materialeafprøvning

Især når det gælder materialer af høj kvalitet, er det ikke kun et spørgsmål om størst mulig renhed, men også om pålidelighed, holdbarhed og modstandsdygtighe...

Guldanstalter

Vi adskiller dine ædelmetalholdige materialer som f.eks:

- Guld- og sølvsmykker
- Mønter
- Ædelmetalstænger
- Dentalguldlegeringer
- Dras
- Platin- og palladiumrest...

Heimerle + Meule har med stor succes solgt Eldy Plus®-materialer på markedet i over fire år. Indtil nu har disse kun kunnet tilbydes tilfredse kunder som et materiale til fræsning. Men det ændrer sig nu med den nye FilaPrintM-printer!

Vi glæder os til at se dig på Blechexpo 2023.

Den 07. - 10. november 2023,

...